България претърпя поредното унижение на вчерашната среща между премиера акад.

...
България претърпя поредното унижение на вчерашната среща между премиера акад.
Коментари Харесай

Петър Витанов: България претърпя поредното унижение за Шенген

„ България претърпя следващото оскърбление на вчерашната среща сред премиера акад. Николай Денков и австрийския канцлер Карл Нехамер. Категоричният отвод на Австрия да смъкна ветото, е следващият знак за неспособността на ръководещите да защитят ползите на България в Европа. „ Приоритетът “ Шенген “ се оказа прахуляк в очите, илюзия, послужила само да легитимира сглобката в очите на разочарованите гласоподаватели “, съобщи Петър Витанов.

 

Според него макар напъните на евродепутатите и нееднкократната поддръжка от страна на целия Европейски парламент, българските ръководещи са записали тежко проваляне.

 

„ Страната ни ще продължи да натрупа загуби – в стопански, политически и интернационален проект, а нашите сънародници несправедливо да бъдат третирани като второ качество европейци “, добави той.

 

Според Петър Витанов идващото тестване пред ръководещите ще са текстовете за смяна на Конституцията, които съгласно социологическите сондажи са извънредно непопулярни.

 

„ Днес в проучване на „ Маркет линкс “ се видя, че 75% а от българските жители са срещу смяната на националния празник. Рядко виждаме сходно единогласие, тъй че се притеснявам, че сглобката няма да може да замете тази тематика под килима и да смени тихомълком Трети март с друга дата “, разяснява Витанов, който е и ръководител на ИК за Трети март. 

 

За контакт с Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал:

 

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР