България прекъсна серията си от четири поредни загуби в квалификациите

...
България прекъсна серията си от четири поредни загуби в квалификациите
Коментари Харесай

България отново не успя да се справи с Черна гора, лъвовете вече десет мача без победа

България прекъсна серията си от четири следващи загуби в квалификациите за Евро 2020. " Трикольорите " приключиха наедно 0:0 против Черна гора в Подгорица, като това бе десети мач без победа за тима.

Така и двата отбора остават на дъното в група " А " с по 3 точки, като към момента нямат победа. Селекцията на Красимир Балъков изигра положително първо полувреме, а през втората част на два пъти Пламен Илиев се намеси уверено, с цел да попречи на черногорците да се разпишат.
 Черна гора - България, онлайн онлайн
Черна гора - България 0:0

Срещата стартира в 21:45 часа

" Лъвовете " започнаха по-активно срещата. В 3-ата минута Малинов опита удар от воле след меле в наказателното поле, само че прати топката над вратата.

В 7-ата минута вратарят на Черна гора Даниел Петкович избави тима си от гол. Недялков проби отляво и с съвършено центриране откри Галин Иванов в наказателното поле. Фланговият футболист обаче стреля едва и право в стража и той мазета.
 Снимка 447355
Източник:

Две минути по-късно последва ново безредие в наказателното поле на домакините, при което Кристиян Димитров и Марселиньо не съумяха да нанесат хубави удари.

Първият удар по посока вратата на Пламен Илиев пристигна в 21-ата минута, само че вратарят се оправи. Шест минути по-късно Димитров блокира удар на Йовович.
 Снимка 447348
Източник:

В 30-ата минута попадение на Краев с глава беше анулирано заради засада. Шест минути по-късно Секулич сбърка. Галин Иванов напредна отляво и центрира в наказателното поле, където удар на Краев бе блокиран. Кълбото още веднъж попадна в Иванов, който стреля високо над вратата.

В 45-ата минута Вандерсон откри Краев, който стреля мощно с левия крайник, само че топката мина около гредата на Петкович.
 Снимка 447359
Източник:

Втората част стартира с остро центриране на Марселиньо, което Петкович мазета, а Вандерсон стреля надалеч от задачата.

В 53-ата минута Болйевич се оправи с Недялков отляво и центрира на далечната греда, където Пашов изпусна Йовович. Фланговият футболист не съумя да нанесе прекрасен удар и Илиев избави.
 Снимка 447357
Източник:

В ответната офанзива удар на Марселиньо бе избит в корнер. В 57-ата минута Хакшабанович опита да изненада Тигъра от към 20 метра. Вратарят не съумя да улови топката, само че Занев почисти в корнер.

В 84-ата минута Пламен Илиев избави вратата от гол. След безредие в наказателното поле топката стигна до Косович, който можеше да стреля от няколко метра, само че Тигъра с шпагат мазета топката в корнер. След неговото осъществяване Вукчевич стреля около вратата.
 Снимка 447347
Източник:

В 89-ата минута Георги Костадинов на два пъти можеше да се разпише. Първо халфът овладя центриране от директен свободен удар на Карагарен, само че ударът му бе блокиран от Секулич. Последва корнер за България, след който Костадинов стреля с глава над вратата.

До края на срещата не се случи нищо запаметяващо се и срещата приключи без победител - 0:0.
 Снимка 447345
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР