България представи свой щанд на изложението International Fair of Tourism

...
България представи свой щанд на изложението International Fair of Tourism
Коментари Харесай

България рекламира туризма си на най-голямото изложение в Югоизточна Европа

България показа собствен щанд на ревюто International Fair of Tourism /IFT/, което бе намерено през днешния ден в сръбската столица Белград . На събитието участва министърът на туризма доктор Илин Димитров, който посети българския рекламен щанд с повърхност от над 100 кв.м. Тази година в него взеха решение да се популяризират седем представители на туристическия бранш и на общинските администрации.

IFT е избран като най-голямото туристическо събитие на територията на Сърбия и Югоизточна Европа. То е предопределено за всеобщата аудитория , само че също по този начин е обърнато към експерти в сектора . Борсата дава опция за основаване на контакти с бизнес сътрудници, туристически организации и администрации.

Новината, че през юни тази година се чака да бъде обновена директната самолетна линия Белград-Варна , беше една от най-коментираните на българския щанд по време на първия ден от ревюто.

В Сърбия министър Димитров се срещна с Любчо Яневски, шеф на Националната организация за поощряване на туризма на Северна Македония. Двамата се договориха да обменят описи на инфлуенсъри за разпространение и онлайн промотиране на двете страни.

Сред дискутираните хрумвания беше обвързване на винените дестинации на двете страни. В момента туристите имат опция да се насладят на усета на качественото вино в над 200 перспективни места в България и Северна Македония . Министър Димитров предложения шефа на организацията за туризъм в прилежащата страна да посети България в края на май т.г., когато страната ни ще бъде хазаин на 68-та сесия на Регионална комисия „ Европа “ на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР