България остана на 8-то място на Европейския шампионат по хандбал

...
България остана на 8-то място на Европейския шампионат по хандбал
Коментари Харесай

Виктор Симеонов: Доволен съм от свършената работа и благодаря на отбора

 България остана на 8-то място на Европейския шампионат по хандбал за младежи до 20 години във Варна България остана на 8-то място на Европейския шампионат по хандбал за младежи до 20 години във Варна
" Първото полувреме не се бяха събудили момчетата и това повлия в срещата. Иначе през второто полувреме си повярвахме и видяхте, че можеше да вземем и успеха. За страдание най-хубавият им състезател, който играе в първа лига във Франция, ни означи последния гол. Много е качествено момчето (б.р. Николоз Каландадзе), каквото можаха момчета дадоха. Давам добра оценка на момчетата, тимът е равнище и половина по-добре от миналогодишния шампионат. Момчетата имат бъдеще. За мен това беше последния мач като треньор на тази групировка, продължаваме напред и ще забележим какво ще стане. Доволен съм от свършената работа и благодаря на тима, на треньорското управление, на Българската федерация по хандбал на нашия лекар от Германия. Имаше колектив, мисля, че тимът игра като еднакъв с еднакъв даже с най-силните ", показа Симеонов.

Капитанът на България Михаел Иванов, който пропусна последните два мача поради травма, пък призна: " Съжалявам, че не можах да оказвам помощ с каквото мога. Трудно е когато паднеш с един гол. В основните моменти отново допуснахме неточности, само че мисля, че ни липсва малко опит. Да, това е дребното, което ни липсва да победим – неналичието на малко опит. "

Снимки: Sportsphotographers
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР