България осъзнава дълбоко необходимостта от инвестиции в човешкия капитал за

...
България осъзнава дълбоко необходимостта от инвестиции в човешкия капитал за
Коментари Харесай

Радев: България осъзнава необходимостта от инвестиции в човешкия капитал


България осъзнава надълбоко нуждата от вложения в човешкия капитал за посрещане на демографските провокации пред нас и изключително за основаване на удобна среда за децата, дамите, младежите, хората с увреждания и всички уязвими обществени групи, тъй че да реализираме непоклатимост и разцвет в нашето развиване, съобщи президентът Румен Радев на срещата със заместник-генералния секретар на Организация на обединените нации и изпълнителен шеф на Фонда на Организация на обединените нации за популацията Наталия Канем.

Тя е у нас за присъединяване в Министерската конференция по демографската резистентност, която ще се състои на 1 и 2 декември в София. Форумът е под патронажа на президента и се провежда от България и Регионалния офис за Източна Европа и Централна Азия на Фонда на Организация на обединените нации за популацията.

Всички виждаме нуждата от всеобхватна и дълготрайна тактика по демографските въпроси, съобщи още президентът, представен от Дарикнюз.

Румен Радев посочи, че страната ни цени високо активността на Фонда на Организация на обединените нации за популацията и дългогодишното и ползотворно съдействие с организацията.

Наталия Канем посочи нуждата от ориентиране на напъните на Европа и света за намиране на устойчиви решения за демографската рецесия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР