България очаква промяна и носители на тази промяна ще бъдат

...
България очаква промяна и носители на тази промяна ще бъдат
Коментари Харесай

Красимир Янков в Бургас: Носителите на промяната в България ще са тези, които заговорят за истинските проблеми на хората

„ България чака смяна и носители на тази смяна ще бъдат тези, които заговорят за същинските проблеми на хората, а не за някакви натрапени внушения за необходимост за правосъдна промяна, нова Конституция и така нататък Основният проблем на обществото ни е обществен. Българска социалистическа партия би трябвало да извади тази тематика гръмогласно и да формулира точните способи и стъпки, с които да започва напредък на България. “ Това сподели на среща с бургаските социалисти претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Красимир Янков. Той добави, че развоят на събитията в страната изисква повече отговорност към обществото.
Депутатът беше безапелационен, че с цел да извърши задачата си Българска социалистическа партия би трябвало да предприеме няколко съществени стъпки. По думите му вътрешната консолидация, е първостепенна задача освен за идващото управление, само че и пред всеки социалист. „ Ние сме дружно, с цел да решим проблемите на България, а не с цел да водиме война между тях. Всеки партиен член е приятел в битката за хуманното общество, за което се бори нашата социалистическа партия. Само дружно в разговор и в спор ние ще реализираме триумф в многообразието на дилемите, които стоят пред нас “, безапелационен беше той. По думите му, с цел да не бъдат лечебните заведения търговски сдружения, с цел да има пенсии, които да извадят възрастните хора от обществена мизерия, с цел да имат хората на наемния труд естествени европейски приходи, както и гратис обучение, е нужно социалистите да са дружно в една мощна партия. „ Само по този начин може дадем отпор на десните и популистите въвели властвалия последните десетилетия демократичен модел. Поставям това, като първостепенна своя задача “, даде обещание Янков.
 Красимир Янков за предлагането на Борисов: Поредния маньовър на политическо измамничество! Оставка! Красимир Янков за предлагането на Борисов: Поредния маньовър на политическо измамничество! Оставка!
Кандидатът за ръководител на Българска социалистическа партия Красимир Янков излезе с позиция във Фейсбук във връзка предлагането на Бойко Борисов за нова Конститу...
Според претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия, би трябвало да бъдат основани условия за кардинално номиниране и израстване на фрагментите в левицата. „ Това би трябвало да се реализира най-вече от партийния ни капацитет на районните структури. Само по този начин ще се съхраним и развием като партия “, добави той.
Към бургаските социалисти, Янков съобщи, че на Българска социалистическа партия й би трябвало мощна стратегия, в която хората да видят отразени проблемите си и пътя за тяхното решение. „ В нашата стратегия би трябвало отчетливо да се очертае обществената промяна, която да промени обществото и да дава вероятност и обществена непоклатимост на всеки българин. С тази стратегия би трябвало да обхванем всички секторни политики и да е проект за напредък на България! “, сподели Красимир Янков и добави, че Българска социалистическа партия има експертния потенциал да обезпечи и управническия екип, който да извърши такава стратегия.
Той напомни, че поради връщането на ясния абстрактен облик на Българска социалистическа партия, още при започване на изборната акция, дружно със съидейници инициира основаването на „ Платформа за либерален социализъм ".
Бургаските социалисти споделиха с Янков разочарованието си от неналичието на действителни политики и хрумвания от страна на Българска социалистическа партия, изключително в тежкия за страната миг. Те показаха и неразбиране, че социалистическата партия не е гласувала на Национален съвет позиция и за митингите, които над 40 дни се организират страната, както и, че Корнелия Нинова заобикаля полемики с останалите претенденти за ръководител.
 Янков: Актуализиране на бюджета е срещу настояванията на протестиращите Янков: Актуализиране на бюджета е срещу настояванията на протестиращите
Предполагам, че сътрудниците са събрали 48 подписа за привикване на изключително съвещание на Народното събрание. Дневният му ред е объркващ. Така деп...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР