България Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари Делото

...
България Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари Делото
Коментари Харесай

Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари

България Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари Делото против Жени Калканджиева бе отсрочено за 25 юни  Николай Киров 7 май 2020, 09:32  Валери Симеонов: Концесионерите на плажове да бъдат обезщетени
Валери Симеонов: Концесионерите на плажове да бъдат обезщетени
 Слънчево, само че най-вече хладно време
Слънчево, само че най-вече хладно време
 Жени Калканджиева е арестувана след съседски скандал
Жени Калканджиева е арестувана след съседски скандал
 Премиерът следи военните демонстрации в Црънча
Премиерът следи военните демонстрации в Црънча
 Каракачанов: Българската войска ще продължи да се модернизира
Каракачанов: Българската войска ще продължи да се модернизира
 Румен Радев: Съвременно въоръжение ни е извънредно належащо
Румен Радев: Съвременно въоръжение ни е извънредно належащо
 Ген. Мутафчийски: Днес воините още веднъж са на предния фронт, само че в лечебните заведения
Ген. Мутафчийски: Днес воините още веднъж са на предния фронт, само че в лечебните заведения
 Красимир Вълчев: Детските градини е допустимо да отворят през май, само че за малко
Красимир Вълчев: Детските градини е допустимо да отворят през май, само че за малко

„ Да, понякога ми идва да хвърля едно яйце. Нормално е. Криза е и нямам и пари. Тачо е наказан на 5000 лева гаранция и 2000 лева юрист. Ние сме просто същински хора и когато полудеем, полудяваме”.

Това разяснява пред NOVA носителката на купата „ Мис България 1995” и шефка на фешън организация Жени Калканджиева.

На 6 май тя бе задържана за дребно безчинство, откакто подвигна скандал пред съседи от блока, в който живее и замери с яйце колата им. Ден по-късно Калканджиева бе освободена. Делото ѝ е отсрочено за 25 юни, с цел да бъдат разпитани още очевидци.

Жени Калканджиева е арестувана след съседски скандал

Две седмици по-рано брачният партньор ѝ, Стефан Манов-Тачо, бе арестуван и след това пуснат под гаранция, откакто нанесе побой над различен комшия от същия жилищен блок.

„ Смятам, че едни хора желаят да ме употребяват за пари. Изгоних мъжа ми. От две седмици го няма”, споделя Калканджиева. „ И се употребяват моите неща, с цел да ми вземат пари тези хора. Опитват се да го съдят за опит за ликвидиране. А той изобщо не се опитвал да убие безусловно никой”.

Тя декларира, че абсурдът е почнал след замяна на псувни сред съседа и нейния мъж, който слязъл на улицата по чорапи. После Тачо блъснал съперника си по носа.

Пострадалият обаче твърди, че са му нанесени голям брой удари по лицето и тялото.

„ Ние не сме зли хора. Тачо се изнесе, какво желаят повече. Това обикновено ли е. Пред вашата входна врата, където живее детето ви, някой да накълца… имайте в поради, че това не е накълцано за три секунди”, разяснява Калканджиева мотива за абсурда, поради който бе задържана – дребни хартийки, пръснати пред прага на врата на жилището ѝ. Тя заподозряла съседите, че желаят да ѝ създадат магия.

„ Около 19 часа Евгения слезе на нашия етаж. Изсипа нещо пред вратата – някакви хартийки, които са нарязани и след това стартира да блъска и да обижда”, споделя съседка на Калканджиева.

Модел за 5000 лева - може ли единствено по телефона

„ Като излязохме, тя потегли да удря мама. Почна да ни наскърбява. Почна да приказва за татко ми, който умря преди 8 години”, показва момичето от нападнатото от Калканджиева семейство.

„ Извикахме полиция. Затворихме се долу в колата, да сме надалеч от нея. Викнахме кола за спешна помощ, тъй като на мама ѝ стана лошо”, прибавя момичето.

То споделя, че постоянно, късно през нощта от жилището на Калканджиева се чуват кавги и мощна музика. „ Чува се в целия квартал”.

„ Постоянно влизат хора в постройката, които не са ни познати. Скандалите са всеки ден. Горе хвърлят всякакви неща. Будят ни през нощта. Тя крещи по стълбите: „ помощ, помощ!”

„ Подписката я събрахме след жестокия и безсъвестен побой”, декларира друга съседка, чиито мъж е пребит от Тачо. Тя показва, че 80% от живущите желаят Калканджиева и фамилията ѝ да се изнесат.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Николай Киров Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар  1 Вижте прогнозата на Европейска комисия за заплатите у нас  1 Борисов: Затваряме всичко още веднъж при 100 инфектирани дневно  1 Ще може ли да отидем на плаж при започване на юни  1 Цените в магазина се подвигат, считат 50% от потребителите --> Пaрите ни  Вижте прогнозата на Европейска комисия за заплатите у нас Вижте прогнозата на Европейска комисия за заплатите у нас  Борисов: Затваряме всичко още веднъж при 100 инфектирани дневно Борисов: Затваряме всичко още веднъж при 100 инфектирани дневно  Ще може ли да отидем на плаж при започване на юни Ще може ли да отидем на плаж при започване на юни  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Още един умрял с ковид във Велико Търново - Теми в развиване | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/oshte-edin-pochinal-s-koronavirus-vyv-veliko-tyrnovo-6109198?utm_source=vesti&utm_medium=push&utm_campaign=onesignal Още един умрял с ковид във Велико Търново - Теми в развиване | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/oshte-edin-pochinal-s-koronavirus-vyv-veliko-tyrnovo-6109198?utm_source=vesti&utm_medium=push&utm_campaign=onesignal  Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат  <br> Двете вълшебни кутии, от които излизаше тон и картина <br>
Двете вълшебни кутии, от които излизаше тон и картина
 Учени откриха най-близката черна дупка до момента Учени откриха най-близката черна дупка до момента Последни  Започват доставки на хлорохин за цялата страна Започват доставки на хлорохин за цялата страна  <p>След опита на Мъск: по какъв начин звездните родители кръщават децата си</p> След опита на Мъск: по какъв начин звездните родители кръщават...  Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари  Валери Симеонов Концесионерите на плажове да бъдат...  <p>ЕС прикани Скопие да ползва договорите с Атина и София&nbsp;</p> Европейски Съюз прикани Скопие да ползва договорите с Атина и...  Две нови жертви на COVID-19, 384 са излекувани Две нови жертви на COVID-19, 384 са излекувани  Audi SQ8 TDI На електрониката се падат 40% от цената на нова кола  Художествена интерпретация на HR 6819 Учени откриха най-близката черна дупка до момента  Жертви и ранени след повреда в химически цех в Индия Жертви и ранени след повреда в химически цех в Индия  Слънчево, само че най-вече хладно време Слънчево, само че най-вече хладно време  Австралия застрашена от взрив на самоубийствата поради COVID-19 Австралия застрашена от взрив на самоубийствата поради...  <p>Двете вълшебни кутии, от които излизаше тон и картина</p> Двете вълшебни кутии, от които излизаше тон и картина  Почина един от пионерите на електронната музика Почина един от пионерите на електронната музика  Невероятните изгоди за здравето от Camellia sinensis Невероятните изгоди за здравето от Camellia sinensis  <p>Оздравелите от COVID-19, които дават позитивни проби, не са наново заразени</p> Оздравелите от COVID-19, които дават позитивни...  <p>Стрелба на границата сред Турция и Гърция</p> Стрелба на границата сред Турция и Гърция  Илън Мъск изуми света с името на бебето Илън Мъск изуми света с името на бебето  Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите ограничения се връщат Борисов: Минем ли над 100 инфектирани дневно, строгите...  <p>Заведенията навън отвориха врати</p> Заведенията навън отвориха порти  Тръмп закрива щаба за битка с COVID-19 Тръмп закрива щаба за битка с COVID-19 Всичко от през днешния ден Виц на деня Жена към обезверения си брачен партньор: - Как по този начин няма защо да живееш? Апартаментът не е изплатен, колата не е изплатена, фризерът също...     Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  " Le Temps ": Български военачалник е воин от войната против COVID-19  Още инфектирани с COVID-19 се прибраха у нас с полети от Нидерландия Още инфектирани с COVID-19 се прибраха у нас с полети от Нидерландия  Ген. Мутафчийски: Ген. Мутафчийски: " Отиде си един заслужен български доктор "  Жители на Рим: Жители на Рим: " Ние сме на ръба на гладната гибел "  Грета Тунберг стартира битка и против ковид Грета Тунберг стартира битка и против ковид  " Ще умрем от апетит, в случай че тази обстановка продължи " Водещи вести  <p>ЕС прикани Скопие да ползва договорите с Атина и София&nbsp;</p> Европейски Съюз прикани Скопие да ползва договорите с Атина и София, " с цел да има резултати "  <p>След опита на Мъск: по какъв начин звездните родители кръщават децата си</p> След опита на Мъск: по какъв начин звездните родители кръщават децата си  Audi SQ8 TDI Електрониката образува 40% от цената на новия автомобил  Илън Мъск изуми света с името на бебето Илън Мъск изуми света с името на бебето  Жертви и ранени след повреда в химически цех в Индия Жертви и ранени след повреда в химически цех в Индия  Австралия застрашена от взрив на самоубийствата поради COVID-19 Австралия застрашена от взрив на самоубийствата поради COVID-19  <p>Оздравелите от COVID-19, които дават позитивни проби, не са наново заразени</p> СЗО: Оздравелите от COVID-19, които дават позитивни проби, не са наново заразени
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР