България изнася оръжия и боеприпаси за Украйна без да има

...
България изнася оръжия и боеприпаси за Украйна без да има
Коментари Харесай

Борисов: Изнасяме оръжия в пъти повече от февруари– задкулисно, а БСП гузно мълчат

България изнася оръжия и муниции за Украйна без да има решение на Народното събрание, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора. По думите му от февруари износът на муниции и оръжия е скочил в пъти, като оръжейните ни фабрики работят на цялостни обороти.

„ Президентът Зеленски сподели да отиват, в случай че могат да предложат помощ, а не за сълзливи селфита. Ние и в този момент даваме доста оръжия. Задкулисно, както вършат Промяната. Това не го споделям аз, споделят го цифрите. Точно продукцията, която се употребява в Украйна. Нали вашите проверяващи сътрудници извадиха самолетите, товарителниците. Изнасяме в пъти повече от февруари. Това е цялостно двуличие и задкулисие, неслучайно Българска социалистическа партия мълчат, тъй като това става с техен автограф. Ние би трябвало да вземем решение, както го прави демократичната общност”, съобщи Борисов. Относно дали се изнасят и муниции за Русия, той отговори, че не знае, като получателят на този въпрос би трябвало да е държавното управление.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че това държавно управление би трябвало да си отиде и да има предварителни избори, тъй като се проваля във всички сфери.

„ Тия дето се събраха да грабят и да си разпределят постове, какво направиха? Слави Трифонов? Той не отиде да прави пътища и енергетика, нищо от това, което приказва не го прави. Също и Демократична България и Българска социалистическа партия. Най-правилно е да има предварителни избори. Лъжат, мамят, а обединението се е разцепила – за Северна Македония желаят да продадат историята. Провалят се с финансите, културата, туризма, Украйна…”, сподели водачът на ГЕРБ.

Той добави, че ГЕРБ няма да желае в този момент избор на съмнение, с цел да видят българите какви хора ги ръководят, само че добави, че евентуално това ще се случи след няколко месеца.

„ Ако ГЕРБ бяха на власт цената на тока, газта и горивата нямаше да се вдигне. Имаме рафинерия, а съветският нефт е най-евтин, само че за комисионни и обири, обраха народа”, сподели още Борисов.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР