Ректорът на Аграрния университет доц. Боряна Иванова, председателят на Общото

...
Ректорът на Аграрния университет доц. Боряна Иванова, председателят на Общото
Коментари Харесай

Каре пловдивски дами – успели учени с покана за среща с Хилъри Клинтън и Чери Блеър

Ректорът на Аграрния университет доцент Боряна Иванова, ръководителят на Общото заседание на Медицинския университет и някогашен негов сполучлив ректор проф. Мариана Мурджева са измежду особено поканените на обществената среща с някогашната първа дама на Съединените щати Хилъри Клинтън и брачната половинка на някогашния английски министър председател Тони Блеър, която ще се организира тази събота в Националния замък на културата в София.
Прочетете още
Пловдивското наличие се добавя от още две представителки на пловдивския Медицински университет - проф. Ани Белчева – някогашен заместител ректор и доцент Антония Янева, която е и локалният координатор на националното Сдружение за европейско качество в образованието и битка с неакадемичните практики и плагиатството.

Поканата към четирите представителки на пловдивския научен хайлайф идва от фондацията на семейство Клинтън – Clinton global initiative (CGI)

Домакин на събитието е Кирил Домусчиев - съосновател на Domuschiev Impact, която е сътрудник на CGI и беше водещ спонсор на срещите на самодейността през 2022 година и 2023 година в Ню Йорк. Домусчиев е също и член на Консултативния съвет на самодейността на някогашния президент на Съединени американски щати.

Срещата в София е част от програмата на фондацията за определяне на нови партньорства с перспективни престижи на публично мнение в международен мащаб преди финалния конгрес в Ню Йорк на 23 и 24 септември.

Темата на полемиката, която Хилъри Клинтън и Чери Блеър ще проведат на родна земя е обвързвана с поддръжката за световния прогрес на жените-лидери в частния и в обществения бранш. Техни посетители ще бъдат и президентът на Косово Вьоса Османи, основателката на разплащателната платформа Monay Йозлем Денизмен и други съумели дами в своите области на експертиза.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР