България има нужда от редовно правителство, което да извърши необходимите

...
България има нужда от редовно правителство, което да извърши необходимите
Коментари Харесай

От “Зелено движение” ще подкрепят кабинет с втория мандат

България има потребност от постоянно държавно управление, което да извърши нужните законодателни и институционални промени. Затова Политическа партия “Зелено придвижване ” взе решение да разпореди на народните представители на партията да гласоподават ЗА кабинета “Денков ”. Това оповестяват от партията.

Ето какво написаха още от " Зелено придвижване ":

Противопоставяме се против политическите офанзиви от страна на президента Радев и някои политически сили (Възраждане, БСП) за възпрепятстване на европейското бъдеще и стабилно развиване на България. Изразяваме своята позиция, че във времена на война на територията на Европа сме срещу прокремълските спекулации и компрометирането на участието на страната в Европейски Съюз и НАТО.

Даваме късмет на нашите политически сътрудници от коалиция “ – Демократична България ” за осъществяване на основните промени в България, основани на заложените в програмата ни цели и полезности за битка с корупцията, приемането ни в Шенген и еврозоната и рационализация и декарбонизация на стопанската система. България има потребност от прореформаторски кабинет и парламент и ние ще работим точно в тази посока.

Заявяваме, че Политическа партия “Зелено придвижване ” няма да отстъпи по никакъв метод от своите правила и политики и при всяко клатушкане в популистка и нездравословна за дълготрайния разцвет на страната посока ще реагираме навреме и съответно. Включително няма да се поколебаем да подлагаме на критика министри от кабинета, чиито дейности не са задоволително амбициозни. 

ПП  “Зелено придвижване ” не е номинирало претенденти, които да бъдат част от кабинета, само че ще следи деликатно за придържане към политиките на партията изключително в работата на министрите от основни за страната браншове като околната среда и водите, енергетиката, районното развиване, земеделието и горите. Подчертаваме, че всеки министър е поканен в персонално качество и ще носи персонална отговорност за дейностите си. 

Заявяваме, че главните политики на Политическа партия “Зелено придвижване ” – зелена стопанска система, чиста сила, стабилно развиване, запазване на околната среда, превъзмогване на климатичните промени – са естествена част от нашата визия, която ще се стремим да изградим дружно с сътрудниците си от “Демократична България ” и “Продължаваме Промяната ” в работата си с Народното събрание и с определения кабинет. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР