България има нов министър на отбраната. Това стана след като

...
България има нов министър на отбраната. Това стана след като
Коментари Харесай

ОБЗОР: България смени ключов министър в разгара на криза, Пловдив изгражда центрове за подкрепа на бежанци

България има нов министър на защитата. Това стана откакто през днешния ден бе призната оставката на министър Стефан Янев, поискана от премиера Петков. На негово място застана Драгомир Заков и постави клетва, откакто бе признат с съвсем цялостно болшинство.

Стефан Янев пък разяснява в свое видео събитиета, като твърдо съобщи, че не усеща виновност за нито едно свое деяние. Тоя се опълчи против определението " мой министър ", употребено от премиера. Ето думите на някогашния министър:

Правителството получи и няколко рецензия за ръководството на рецесията и рокадата на основния пост във време на безредици.

Продължава евакуацията на български и украински жители от горещите точки в Украйна. Днес Пловдив разиска по какъв метод ще се включи в помощта към бежанците. Координационен център „ Пловдив – Украйна” е основан от регионалния шеф Йордан Иванов дружно с всички общини, институции и бизнеса. Ето с какво ще се оказва помощ на бедстващите хора:

Пловдивчани се разтревожиха от събитията в Украйна и започнаха да търсят калиев йодид. Интересът към медикамента е вследствие от изнесената през вчерашния ден информация от премиера Кирил Петков, че ще бъдат отпуснати средства за финансово застраховане на подновяването на запасите от таблетки с изминал период на валидност.

Междувременно военните дейности в Украйна стават все по-ожесточени. Днес крилата ракета порази постройката на Областна администрация в Харков. Обстрелите продължиха през целия ден в разнообразни елементи на страната. Съобщава се за стотици жертви и ранени през шестия ден на войната.

Протяжни раздумки се случиха през днешния ден в Парламента, до момента в който мощните на деня се опитваха да вземат значими решения. Пестене на значими решения се случи и на други места в Русия, до момента в който огънят в украинските градове не стихва.

Междувременно от крими света в Пловдив - Миленко Ангелов, който умъртви по изключително нечовечен метод жена си в Шекера, получи най-тежкото наказване за осъщественото закононарушение. След няколко часово съвещание през днешния ден, той чу „ виновен”. повече информация прочетете тук:

Повече от 13 години след грабежа, съпроводен с ликвидиране, на бизнес дамата Виолета Балабанова, продължава делото против обвинявания за тежкото закононарушение Здравко Дечкин. Ето какво стана през днешния ден в правосъдната зала:

Тежък пътен случай стана през днешния ден завършек на автомагистралата наоколо до Пазарджик.

2021 година се оказа повратна за автомобилния бранш в международен мащаб. След сполучливото първо тримесечие, настъпи рецесия в производството, която продължи до края на година и по всичко проличава, че към момента продължава. Ето какво се регистрира на пазара в страната:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР