България И слънце, и сняг ни очакват тази седмица Какво

...
България И слънце, и сняг ни очакват тази седмица Какво
Коментари Харесай

И слънце, и сняг ни очакват тази седмица

България И слънце, и сняг ни чакат тази седмица Какво ще е времето през Страстната седмица  Надежда Неменски 13 април 2020, 06:51  Известен треньор по плуване умъртви брачната половинка и сина си и се самоуби
Известен треньор по плуване умъртви брачната половинка и сина си и се самоуби
 Георги Иванов: Стоицизъм, самодисциплина и оптимизъм ни трябват през днешния ден
Георги Иванов: Стоицизъм, самодисциплина и оптимизъм ни трябват през днешния ден
 Само българско агнешко месо за Великден в огромните вериги
Само българско агнешко месо за Великден в огромните вериги
 Слънчева събота, в понеделник времето се трансформира
Слънчева събота, в понеделник времето се трансформира
 Танева: Търговците работят с надценки приблизително от 50%
Танева: Търговците работят с надценки приблизително от 50%
 Добрев: Радев има право на рецензия, само че е време за разговор
Добрев: Радев има право на рецензия, само че е време за разговор
 Подсъдимият за ликвидиране Йоан Матев излиза от ареста
Подсъдимият за ликвидиране Йоан Матев излиза от ареста
 Какво е положението на ранените в тежката злополука в София
Какво е положението на ранените в тежката злополука в София

ремето през буйната седмица ще е по-страстно от всеки път. Предимно ясно и съвсем безшумно ще е времето на Велики понеделник над страната. Ще бъде слънчево, само че с напредването на деня облачността ще стартира да се усилва от Северозапад. Валежи не се чакат.

Температурите ще са високи – сред 19 и 24 градуса. За региона на София градусите ще се повишат до 20. Най-топло ще бъде в Северна и в Южна България. По Черноморието ще духа сдържан юг-югозападен вятър и там температурите ще са с няколко градуса по-ниски, в сравнение с в останала част на страната.

Велики понеделник е! Какво се прави през днешния ден

Над Черноморието

ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще духа до сдържан юг-югоизточен вятър. Максимални температури сред 14 и 18 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 11-12 градуса, а вълнението на морето – 1-2 бала.

Над планините

преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд облачността ще се усили, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12 градуса, на 2000 метра – към 5 градуса.

Сутринта на

Велики вторник

времето ще е меко. Около обяд към момента ще е топло с температури към 20 градуса. След обяд добре изразен леден фронт ще обхване Балканите от северозапад на югоизток. Ще стартира бързо захлаждане, съпроводено със мощни студени пориви напразно от северозапад.

Слънчева събота, в понеделник времето се трансформира

До вечерта ще завали дъжд на запад, който с рухването на температурите през нощта на места за малко в западната половина на страната ще минава в влажен сняг. Снеговалежите ще са алегорични, с формиране на снежна завивка единствено в планините.

На Велика сряда

преваляванията ще спрат още до обяд. Облачността ще стартира да се раздира. Ще остане обаче прохладно и относително хладно с температури към 5-6 градуса сутринта до 10-11 в ранния следобяд.

От Велики четвъртък до Велика събота

– слънчевото време се завръща с следващото мощно стопляне. Температурите в дните преди огромния християнски празник ще гонят летни стойности над 25 градуса. В събота се чака по-осезаем вятър в Северна България.

Идва сняг, какво ще е времето през април

На Великден

– пролетно време с температури след обяд към и над 20 градуса с капацитет за незначителни валежи от дъжд.

Всичко за времето у нас и по света можете да намерите на Sinoptik.bg

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Надежда Неменски Източник: времето прогноза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Задължително носенето на маски на публични места  1 Условията за бизнес у нас внезапно се утежниха  1 Ще тръгнат ли българите към Европейски Съюз за сезонна работа  1 Може ли да забранят със закон уволнението на служащи --> Пaрите ни  Задължително носенето на маски на публични места Задължително носенето на маски на публични места  Условията за бизнес у нас внезапно се утежниха Условията за бизнес у нас внезапно се утежниха  Ще тръгнат ли българите към Европейски Съюз за сезонна работа Ще тръгнат ли българите към Европейски Съюз за сезонна работа  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Носенето на маски става наложително от 12 април Носенето на маски става наложително от 12 април  Цветница е! Имен ден честват... Цветница е! Имен ден честват...  <br> Никога <strong> не сядайте </strong> на <strong> леглото си </strong> с <strong> облеклата </strong>, с които сте били <strong> на открито </strong> <br>
Никога не сядайте на леглото си с облеклата , с които сте били на открито
 Необичайните ограничения на страните против COVID-19 Необичайните ограничения на страните против COVID-19 Последни  <p>И слънце, и сняг ни чакат тази седмица</p> И слънце, и сняг ни чакат тази седмица  <p>Велики понеделник е! Какво се прави днес</p> Велики понеделник е! Какво се прави през днешния ден  LG Velvet LG приготвя напълно нов дизайн на идващия си смарт телефон  <p>Не бъдете безучастни, <strong>можете да спасите живот</strong></p> Не бъдете безучастни, можете да спасите живот  Нубийският козирог - по какъв начин оцелява под жаркото пустинно слънце Нубийският козирог - по какъв начин оцелява под жаркото пустинно...  Агенция Франс Прес: По-смъртоносните епидемии на ХХ век Агенция Франс Прес: По-смъртоносните епидемии на ХХ век  Жена от Хисаря умря от COVID-19 в пловдивска болница Жена от Хисаря умря от COVID-19 в пловдивска болница  алергологът Богдан Петрунов Алерголог: Над 5 милиарда ще се заразят с ковид  <p>Известен треньор по плуване умъртви брачната половинка и сина си&nbsp;</p> Известен треньор по плуване умъртви брачната половинка и сина...  675 случаи на COVID-19 в България 675 случаи на COVID-19 в България  Изписаха Борис Джонсън от болничното заведение Изписаха Борис Джонсън от болничното заведение  Папа Франциск: Време е за взаимност Папа Франциск: Време е за взаимност  Вижте тайните на Никол Шерцингер за красива кожа Вижте тайните на Никол Шерцингер за красива кожа  Георги Иванов: Стоицизъм, самодисциплина и оптимизъм ни трябват през днешния ден Георги Иванов: Стоицизъм, самодисциплина и оптимизъм ни...  В В " Света Неделя " се причестяват с обща лъжичка (СНИМКИ)  Почина именитият авто играч сър Стърлинг Мос Почина именитият авто играч сър Стърлинг...  Румен Радев: Изолацията не е механизъм за държавно ръководство Румен Радев: Изолацията не е механизъм за държавно...  Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за...  Как мина богослужението за Цветница през днешния ден? Как мина богослужението за Цветница през днешния ден?  НАСА може да трансформира лунен кратер в телескоп НАСА може да трансформира лунен кратер в телескоп Всичко от през днешния ден Виц на деня - Шефе, ще има ли заплата този месец? - За какво ти е, всичко е затворено. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  81-годишен дядо подари пенсията си за лекарите във Видин 81-годишен дядо подари пенсията си за лекарите във Видин  В Турция коронавирусът излиза отвън надзор В Турция коронавирусът излиза отвън надзор  Почина огромният български артист Вълчо Камарашев Почина огромният български артист Вълчо Камарашев  Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19 Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за covid-19  Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона Жена, инфектирана с COVID-19: Приятелите ми даже не желаеха да приказваме по телефона  Екстремният фотограф Ивайло Дончев: Вдъхновява ме свободата, адреналинът и възприятието да се усещаш жив Водещи вести  675 случаи на COVID-19 в България 675 случаи на COVID-19 в България  алергологът Богдан Петрунов Алерголог: Над 5 милиарда ще се заразят с ковид  Жена от Хисаря умря от COVID-19 в пловдивска болница Жена от Хисаря умря от COVID-19 в пловдивска болница  <p>Не бъдете безучастни, <strong>можете да спасите живот</strong></p> Не бъдете безучастни, можете да спасите живот  LG Velvet LG приготвя напълно нов дизайн на идващия си смарт телефон  Нубийският козирог - по какъв начин оцелява под жаркото пустинно слънце Нубийският козирог - по какъв начин оцелява под жаркото пустинно слънце  Агенция Франс Прес: По-смъртоносните епидемии на ХХ век Агенция Франс Прес: По-смъртоносните епидемии на ХХ век  Румен Радев: Изолацията </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР