България и българските граждани са основен приоритет за социалиститеУправляващото мнозинство

...
България и българските граждани са основен приоритет за социалиститеУправляващото мнозинство
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Всички видяха загрижеността на партиите, които гласуваха против социалните мерки

България и българските жители са главен приоритет за социалистите

„ Управляващото болшинство се разпадна заради ползи. Така или другояче имаше сходни индикации заради държанието на една от политическите сили. Притеснителна е тезата на Има Такъв Народ е да гласоподават бюджета на 1-во четене, само че да вършат доста нови оферти сред 1-во и 2-ро четене, което крие опасности те да не го поддържат, в случай че настояванията им не бъдат задоволени. Това би било безконтролно държание от тяхна страна и ще е извънредно рисково за България, в случай че нямаме обновен бюджет до края на месеца. ” Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ и ръководител на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев в ефира на Euro News по отношение на идната актуализация и напрежението в пленарна зала.

По думите му обществените ограничения в идната актуализация са борна на българските социалисти от последните 5 години. „ Вчера на гласуването се видя каква е загрижеността на другите партии, тъй като не може да гласуваш против пенсии, против подкрепяне на млади фамилии, против антикризисни ограничения. В случая нашите обществени ограничения не могат да бъдат отрекани от никого ”, добави Ченчев.

„ Македония е извънредно значим въпрос и за нашето съзнание като българи, и като национална цел, тъй като ние като страна имаме външна политика, която би трябвало да следваме. В случая мисля, че тази тематика беше преекспонирана и в обстановка на толкоз доста рецесии, които засягат България ще е извънредно безконтролно да отидем на избори ”, безапелационен бе социалистът и изрази вяра всяка партия и всеки един депутат да осмислят своята отговорност към българските жители, само че обърна и внимание на това, че от „ Възраждане ” към този момент са дали своят вот срещу против обществените ограничения.

Ченчев съобщи, че Българска социалистическа партия е най-сериозната и виновна партия, има своите структури и социалистите постоянно са подготвени за избори. „ Имаме цели, които са за по-високи приходи на българските жители, а от рецесии се излиза единствено с повишение на доходхите. Не мърдаме нито на йота от нашето съдружно съглашение ”, сподели още депутатът от левицата.

Социалистът акцентира, че алените линии се слагат, с цел да се знае къде е границата и разгласи, че премиера Петков е наясно с твърдата позиция на Българска социалистическа партия във връзка с Република Северна Македония. „ Докато те не покрият условията, не спазят контракта и не се съобразят с това, което България желае, то ние няма да отстъпим от ветото. Всичко, което е в прорез с контракта за добросъседство ще минава през Народното събрание, с цел да няма безусловно никакви подозрения ”, добави заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “,

В умозаключение Иван Ченчев бе безапелационен, че социалистите не са в ръководството непременно, тъй като за тях България и българските жители са най-важни. „ Иска ми се да свалим остротата на политическия звук и експанзията в него, тъй като хората са доста разграничени. Необходим е рационален звук, с цел да не изпадаме в политически колапс и обществото ни да се фрагментира още повече ”, приключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР