България Боряна Калейн с три медала в Баку Три бронзови

...
България Боряна Калейн с три медала в Баку Три бронзови
Коментари Харесай

Боряна Калейн с три медала в Баку

България Боряна Калейн с три медала в Баку Три бронзови медала за България от Баку  Виолета Русенова 19 май 2019, 18:07  Боряна Калейн с три медала в Баку Източник: БГНЕС
оряна Калейн сграбчи третия си бронз от Европейското по художествена гимнастика в Баку. Българката направи отлична лента и с резултат от 19.750 завоюва третото си отличие по-късно от отборното през вчерашния ден и на топка преди към 2 часа. Съчетанието на другата ни представителка Катрин Тасева не се получи и по най-хубавия метод и тя остана на последното 8-мо място /17.750/.

Първите две места още веднъж бяха за рускините. Дина Аверина /20.400/ и Александра Солдатова /20.300/ единствени получиха оценка над 20 и си разпределиха златния и сребърния орден.

Това беше и последното съревнование от Европейското в Азербайджан, откъдето си тръгваме с три бронзови медала. Вчера българският тим в състав Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова и отбор девойки (Яна Момчилова, Карина Димитрова, Жанина Георгиева, Александра Кьосева, Маргарита Василева и Моника Заркова) приключи трети в отборното съревнование.

Днес Боряна Калейн добави и другите две оценки, като на топка тя реализира резултат от 21.800 при към този момент упоменатата оценка от 19.750 на лента. Катрин Тасева и Невяна Владинова записаха по едно четвърто място в самостоятелните дисциплини. Капитанката Владинова получи 20.700 точки на обръч, до момента в който Тасева 21.150 на бухалки.

Катрин Тасева остана четвърта на бухалки на Европейското състезание по художествена гимнастика в Баку /Азербайджан/. Тя позволи неправилност в своето комбиниране и получи оценка от 21.150, което в последна сметка не бе задоволително за орден.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР