Рапърката Карди Би разкри по време на скорошно интервю, че

...
Рапърката Карди Би разкри по време на скорошно интервю, че
Коментари Харесай

Рапърката Карди Би няма да подкрепи Байдън през 2024 г.: „Слоеве на разочарование“

Рапърката Карди Би разкри по време на скорошно изявление, че не възнамерява да поддържа президента Байдън или хипотетичния претендент на Републиканската партия Доналд Тръмп в 2024 година, тъй като счита, че хората са „ предадени “.

Рапърът сподели, че макар че към момента има вяра, че Тръмп е опасност, тя е почувствала „ пластове отчаяние “ при Байдън, цитирайки високите разноски за живот и неналичието на дейности, което я е предиздвикало да преразгледа гласуването си на президентските избори през 2024 година избори въобще.

„ Чувствам се като че ли хората са предадени “, сподели тя пред списание Rolling Stone. Карди Би интервюира Байдън преди изборите през 2020 година и в последна сметка го поддържа за президент, откакто преди този момент поддържа сенатор Бърни Сандърс, I-Vt.

„ Все едно, по дяволите, не ви пука за никого “, сподели тя. „ Тогава в действителност ме разстройва, че има решения за това. Има решение. Знам, че има решение, тъй като харчите милиарди долари за каквото и да е нещо. “

Cardi B разкритикува високата инфл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР