България 24-ти ден на протест, Системата ни убива на автошествие

...
България 24-ти ден на протест, Системата ни убива на автошествие
Коментари Харесай

24-ти ден на протест, "Системата ни убива" на автошествие до къщата на премиера

България 24-ти ден на митинг, " Системата ни убива " на автошествие до къщата на премиера Палатков лагер изникна и на един от методите към автомагистрала „ Тракия ” 1 август 2020, 20:14  Над 4 хиляди дка са наранени от пожарите в Хасковско
Над 4 хиляди дка са наранени от пожарите в Хасковско
 София още веднъж осъмна с палаткови лагери
София още веднъж осъмна с палаткови лагери
 Палмово масло, изхвърлено от транспортен съд, замърси Иракли
Палмово масло, изхвърлено от транспортен съд, замърси Иракли
 Големи пожари в Хасковско, пожар пламтя и край Асеновград
Големи пожари в Хасковско, пожар пламтя и край Асеновград
 Родители не могат да се схванат, дърпат детето си на улицата
Родители не могат да се схванат, дърпат детето си на улицата
 23 дни митинги, два пъти през днешния ден напрежение на Орлов мост
23 дни митинги, два пъти през днешния ден напрежение на Орлов мост
 44.2° регистрираха термометрите в Сандански
44.2° регистрираха термометрите в Сандански
 Нитратни, нитритни и амониеви йони в телата на мъртвите крави
Нитратни, нитритни и амониеви йони в телата на мъртвите крави

24-ти ден антиправителствени митинги в София. Движението в центъра на столицата остава затруднено поради продължаващите блокади на две основни места - площада пред президентството и кръстовището на "Орлов мост ".

Палатков лагер се появи и на един от методите към автомагистрала „ Тракия” при Стара Загора. Там към този момент едно денонощие протестиращи желаят да затворят основния аутобан.

А „ Системата ни убива “ потегли на автошествие до къщата на премиера в Банкя.

Ето по какъв начин протичат митингите и блокадите:

Протестиращите обичайно започнаха да се събират пред Президентството в 19 ч. Техните претенции остават същите. Палатков лагер блокира площад „ Орлов мост” за трети следващ ден. Той ще остане безсрочно, а протестиращите са безапелационни, че ще си тръгнат, когато настояванията им бъдат изпълнени. През кръстовището се пропущат единствено коли за спешна помощ, само че не и коли на градския превоз.

24 часа продължава и блокадата при Стара Загора , където протестиращи са затворили един от подстъпите към автомагистрала "Тракия ". Към момента полицията не позволява да бъде спряно придвижването по аутобана.

Протестиращите обявиха, че не желаят да блокират скоростния път, а да преминат през него. От полицията са безапелационни, че това не може да се случи, защото е рисково. Протестиращите обаче непрекъснато договарят със чиновници на реда. През блокадата се пропущат коли за спешна помощ, коли на градския превоз и с хора на хемодиализа.

Майките на деца с увреждания на автошествие . Протестната акция е на гражданската самодейност "Системата ни убива ". Шествието стартира от министерския съвет и продължи до къщата на премиера в Банкя.

Протестът на майките също е с искане за оставката на държавното управление. Колите потеглиха от паркинга пред Българска народна банка в 17.30 часа. Основното им искане е за по-добра обществена политика към хората с увреждания. Протестите на "Системата ни убива " започнаха през 2018-та година.

"От всичко това, което ние сме желали, а то е промяна на обществената система, сме постигнали един закон, който е може би е най-справедливият признат в последните 30 години в Народното събрание и всичко останало е единствено замазване на проблемите ", съобщи Нели Димитрова пред NOVA.

"Нашето искане е единствено едно от началото на март месец, протестираме пред Министерски съвет - непрекъснато бяхме там. Оставка на кабинета „ Борисов 3”. И защото не ни видя, не ни чу пред Министерски съвет, като се изключи че ни назова лагер, в този момент ние отиваме на място там ", сподели Вера Иванова.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: митинг Системата ни убива майки на деца с увреждания шествие.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
4 коментара Водещи  24-ти ден на митинг, 24-ти ден на митинг, " Системата ни убива " на автошествие до къщата на премиера  Осъдиха Румен Овчаров на 2 години затвор Осъдиха Румен Овчаров на 2 години затвор  Столична дирекция на вътрешните работи: Мъж е опитал да възпламени тента на Столична дирекция на вътрешните работи: Мъж е опитал да възпламени тента на " Орлов мост ", арестуван е  Хиляди стачкуват в Берлин против ограниченията за COVID-19 Хиляди стачкуват в Берлин против ограниченията за COVID-19  1 Нова машинация - българи лъжат, че работят в Гърция  1 Колко заплащат за час труд у нас  1 Какви помощи взимат безработните в Германия --> Пaрите ни  Нова машинация - българи лъжат, че работят в Гърция Нова машинация - българи лъжат, че работят в Гърция  Колко заплащат за час труд у нас Колко заплащат за час труд у нас  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  <br> 19-годишно момче умря от ковид във Велико Търново <br>
19-годишно момче умря от ковид във Велико Търново
 <br> Коронавирус: Втората вълна е на прага <br>
Коронавирус: Втората вълна е на прага
 <br> Осъдиха Румен Овчаров на 2 години затвор <br>
Осъдиха Румен Овчаров на 2 години затвор
 Как са изглеждали супермоделите като деца Как са изглеждали супермоделите като деца Виц на деня Звъни се на вратата. Отварям и виждам. Пияна жена... влиза в антрето, деликатно затваря вратата. Обръща се с тил към мен и споделя: - Аз… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Само на 30 мин от Пловдив: Нова 60-метрова водна пързалка в Туристическо населено място Аква Терми Само на 30 мин от Пловдив: Нова 60-метрова водна пързалка в Туристическо населено място Аква Терми Целогодишният комплекс с минерална вода се намира в Красновски бани, общ. Хисар  Гърция стяга ограниченията против COVID-19 Гърция стяга ограниченията против COVID-19 Вижте по какъв начин:  Защо не би трябвало да плувате към тюлени? Защо не би трябвало да плувате към тюлени? Вижте каква заплаха крие това:  Коли всеобщо паркират върху дюни на плаж Коли всеобщо паркират върху дюни на плаж " Крапец-север " Министерството на туризма сезира Министерство на вътрешните работи за всеобщо паркиране на коли върху дюни на плаж " Крапец-север " и в региона  Заев: Договорът с България сътвори модел за по-добър живот Заев: Договорът с България сътвори модел за по-добър живот Борисов: България остава поредна в поддръжката си за европейското бъдеще на Република Северна Македония  Пожар пламна до околовръстното на Пловдив Пожар пламна до околовръстното на Пловдив Горят автоморга и треви на околовръстния път на Пловдив  Огнище на COVID-19: Още 33 позитивни проби от вкъщи за остарели хора в Русе Огнище на COVID-19: Още 33 позитивни проби от вкъщи за остарели хора в Русе Общо инфектираните стават 90  <p>КЕВР утвърди цената на природния газ за август</p> КЕВР утвърди цената на природния газ за август Синьото гориво ще бъде с 2,25% по-евтино в сравнение с през юли  <p>По-малко служители на реда на митингите в София поради случаи на Ковид-19</p> По-малко служители на реда на митингите в София поради случаи на Ковид-19 В последната седмица са открити по пет-шест случая дневно на болни служители на реда  <p>В Германия: безвъзмездни проби за Ковид-19 за всички пътуващи</p> В Германия: безвъзмездни проби за Ковид-19 за всички пътуващи Здравният министър прикани опцията да не се подценява  Как да предпазим преносимия компютър си от прегряване Как да предпазим преносимия компютър си от прегряване Няколко семпли съвета ще са от изгода за здравето на устройството  <p>Имунолог: Има нова разновидност при коронавируса</p> Имунолог: Има нова разновидност при ковид Станал ли е още по-опасен новият ковид  <p>Учебната година &ndash; присъствено или онлайн</p> Учебната година – присъствено или онлайн Училищата ще имат подготвеност да минават към отдалечено образование в границите на 5 дни  Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон ” Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР