Българите отново могат да ползват електронния регистър за ваксиниране(снимка: CC0

...
Българите отново могат да ползват електронния регистър за ваксиниране(снимка: CC0
Коментари Харесай

Е-регистърът за ваксиниране възобнови записванията


Българите още веднъж могат да употребяват електронния указател за имунизиране
(снимка: CC0 Public Domain)

Електронният указател на искащите да се имунизират против C ovid-19 възобнови записването за имунизация, оповестиха през вчерашния ден от държавната компания Информационно обслужване АД.

Това стана допустимо откакто Европейската организация по медикаментите (ЕМА) удостовери ефикасността и сигурността на AstraZeneca, а изпълнителният шеф на Изпълнителната организация по медикаментите (ИАЛ) маг.-фарм. Богдан Кирилов издаде заповед за обновяване на имунизацията с оксфордската ваксина.
още по тематиката
Всички лица, които са се записали за слагане на ваксина за седмицата, през която имунизационните центрове бяха затворени, ще бъдат автоматизирано презаписани с една седмица напред.

Всеки регистриран ще получи SMS или имейл за новата дата и час на имунизацията през определения от него канал за връзка. 24 часа преди имунизацията системата ще изпрати ново увещание.

Потребителите имат опция да трансформират дата и часа на имунизация и да изберат различен времеви прозорец, според от натовареността на имунизационните центрове.

на нови консуматори, които желаят да се ваксинират, ще е допустимо от 20 март 2021 година (събота), прецизираха от Информационно обслужване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР