Българинът Михаил Ганев загуби с 0:8 точки от американеца 22-годишния

...
Българинът Михаил Ганев загуби с 0:8 точки от американеца 22-годишния
Коментари Харесай

Михаил Ганев също загуби битката за бронза

Българинът Михаил Ганев загуби с 0:8 точки от американеца 22-годишния Джейдън Майкъл Кокс (САЩ) в мача за бронза в категория до 86 кг свободен жанр на международното състезание в Париж.

Световният първенец от Москва 2010 Михаил Ганев мина сполучливо през репешажите, само че не съумя да вземе първи орден за България в конкуренцията.
Ганев започва с триумф с 6:2 над Карлос Артуро Мендес (Колумбия), само че на осминафиналите падна с 1:8 от Борис Макоев (Словакия).

В следствие, обаче, натурализираният руснак Макоев стигна до финала и изтегли Ганев до репешажите да бронза. В тях той стартира с безапелационен триумф с механически туш с 10:0 точки над Рашид Уриби (Мароко), а в решаващия мач българинът надви над панамериканския първенец Юриески Торебланка Кералта (Куба) с 6:4.

32-годишният Ганев изоставаше с 3:4, само че 5 секунди преди края на битката осъществя сполучлива офанзива и взе 2 точки. От щаба ха кубинците апелираха, само че без триумф.

България остана без отличие след битките от класическия жанр при мъжете и при дамите в първите четири дни от шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР