Българинът, който беше нападнат в Скопие, е в стабилно състояние,

...
Българинът, който беше нападнат в Скопие, е в стабилно състояние,
Коментари Харесай

След сблъсъците в Скопие: Раненият българин е в стабилно състояние

Българинът, който беше атакуван в Скопие, е в устойчиво положение, съобщи Нова ТВ. Той беше признат в болница с заплаха за живота, след пронизване в корема, и претърпя интервенция. В петък негови другари насочиха зов за това мъжът да бъде превозен и лекуван в България.

Припомняме, в четвъртък вечер имаше конфликти, арести и ранени при мач на „ Левски ” в Скопие. Част от българските почитатели бяха нападнати още преди срещата в квартал на града.

На 28 юли всички 19 задържани почитатели бяха освободени от полицията. Те са глобени. Бяха арестувани поради нарушение на публичния ред. В два от случаите, съгласно македонските управляващи, става въпрос за нахлуване на служители на реда.

Неминуемо това докара до искри сред София и Скопие. Българското Министерство на външните работи излезе с позиция, в която упорства за следствие на случая. Вчера от вътрешното македонско министерство обявиха, че към този момент са открити част от нападателите над последователите на „ Левски ”.

В четвъртък следва реванш в София. Направено е предложение да не бъдат допускани почитатели на македонския тим, с цел да се избегнат възможни конфликти.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР