Българинът Атанас Райков е новият вицепрезидент Ключови пазари в Rakunten

...
Българинът Атанас Райков е новият вицепрезидент Ключови пазари в Rakunten
Коментари Харесай

Българин стана вицепрезидент на Viber

Българинът Атанас Райков е новият вицепрезидент " Ключови пазари " в Rakunten Viber, оповестиха от компанията. Така той става част от топ мениджмънта и ще има присъединяване във вземането на световни софтуерни, продуктови и стратегически решения.

Райков става част от Viber през 2015 година като общоприет управител за Централна и Източна Европа с насъбран близо 10-годишен опит в областта на технологиите и телекомуникациите у нас.
 Viber към този момент предлага бизнес профили
Най-големите компании в България към този момент поддържат връзка с Viber потребителите по нов метод

Услугата дава опция на фирмите и техните клиенти да се свързват по-ефективно

През годините той дава отговор за световните телеком партньорства, както и за развиването на значими пазари като тези в Съединени американски щати, Западна Европа, бившето руско пространство, Близкия Изток и Северна Африка. През 2022 година Райков стана старши шеф.

От компанията употребяват случая, с цел да посочат и накъде ще се развива Viber: " През идващите години ще се работи интензивно върху прибавяне на повече функционалности свързани с демократизиране на връзките сред бизнеси от всевъзможен размер и потребителите, тъй че те да бъдат по-ефективни, по-достъпни и с автоматизация ".
 Атанас Райков с нова позиция във Viber
Атанас Райков с нова позиция във Viber

Българинът получи покачване

Основната посока е в превръщането на информационната платформа в т.нар суперприложение с оптимално доста функционалности на едно място.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР