Балчик. Историческият музей в Белия град събира в книга публикациите

...
Балчик. Историческият музей в Белия град събира в книга публикациите
Коментари Харесай

Историческият музей в Белия град събира в книга публикациите от първата част на онлайн рубриката „Ценностите на Балчик“

Балчик. Историческият музей в Белия град събира в книга изявленията от първата част на онлайн рубриката „ Ценностите на Балчик “, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . Печатното издание ще може да бъде закупено от музея или да бъде поръчано онлайн. Рубриката ще продължи след летния сезон с нова и забавна информация, обвързвана с персони, които са съдействали за развиването на морския град. Тя ще зарадва виртуално своите почитатели.

Ще бъдат показани доста артефакти, добре защитавани във фондовете на музея. „ Ще се върнем обратно във времето посредством печатни издания от предишното, с цел да ви срещнем с забавни събития от историята на Балчик. Във време на пандемия неналичието на „ духовна храна “ се усеща все по-силно. Приканваме ви да посетите нашия хубав и неотразим град - перлата на българското Черноморие.

Балчик е малко и умерено градче, богато на история, арт събития и фестивали. Заповядайте в нашите обекти - Исторически музей, Етнографската къща, Художествената изложба и Взаимното учебно заведение “, показват от екипа на културното ведомство, пожелавайки слънчеви дни, скорошни срещи и здраве.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР