Балът на Виенската опера е едно от най-престижните събития в

...
Балът на Виенската опера е едно от най-престижните събития в
Коментари Харесай

Swarovski близо 70 години краси Виенския оперен бал


Балът на Виенската опера е едно от най-престижните събития в европейския всемирски календар. Всяка година Swarovski създава друга тиара, която да краси главите на дебютантките, които, облечени в бяло, откриват бала с елегантен виенски валс.

Тиарата за 2024 година към този момент е разкрита. Проектирана от световния изобретателен шеф на Swarovski Джована Енгелберт, тиарата от 2024 година е въодушевена от австрийските императорски бижута и фамилията на бижутата Mesmera на Swarovski. Тя е подробно направена от 233 транспарантни кристала, от огромни камъни до по-малки, каскадно спускащи се надолу. Сияещи с великолепие, кристалните камъни на тиарата са елегантно подредени като танцьорите в балната зала и са направени по този начин, че да блестят на светлината при всяко придвижване.



Докато тазгодишните 160 дебютанти се плъзгат по пода на Виенската държавна опера на церемонията по откриването, техните диадеми Swarovski блестят с омагьосващо зарево. Това е традиция, която заема емблематично място в австрийското завещание – и в наследството на Swarovski, която основава тиарите на дебютантките в продължение на съвсем 70 години. Дългогодишното партньорство сред Swarovski и Виенския оперен бал датира от 1956 година и сплотява две икони на австрийската просвета в богата галерия на хубост, креативност и грациозност. Всяка година нова деликатно направена тиара Swarovski показва неповторимото умеене на основателите на бижутата Swarovski и осветява тази влиятелна и блестяща нощ.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SWAROVSKI (@swarovski)

„ Вдъхнових се от фамилията ми бижута Mesmera, по едно и също време изискани и ослепителни като дизайн. Надявам се тиарата да вдъхне на тазгодишните дебютантки убеденост като на императрица и когато ги занесат вкъщи като спомен от тази вълшебна нощ, да се почувстват въодушевени да следват фантазиите си “ - разяснява Джована Енгелберт.

„ Красивите ритуали са станали необичайност и може би по тази причина са изключително завладяващи в наши дни. В красивата традиция на оперния бал тиарите на дебютантките сигурно са неразделна част. Гостите на бала във Виенската държавна опера, милионната телевизионна публика и общностите в обществените медии по целия свят още веднъж ще станат очевидци на откриването на бала, както и на гордостта на носещите тиарата през февруари. Очаквам с неспокойствие новия дизайн и продължаването на дългогодишното ни съдействие със Swarovski ” - споделя Богдан Рощич, шеф на Виенската държавна опера.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SWAROVSKI (@swarovski)

Балът на Виенската опера ще се организира във Виенската държавна опера на 8 февруари 2024 година

Основана през 1895 година в Австрия, компанията проектира и създава най-хубавите кристали в света, основани от Swarovski диаманти и цирконий, бижута и аксесоари, както и домакински фон. Swarovski има световен обсег с почти 6 600 точки на продажба, от които 2 300 са лични магазини, в над 150 страни и обезпечава работа на 16 600 души. Фондация Сваровски поддържа благотворителни организации, носещи позитивно екологично и обществено влияние.

Вижда кои са най-пищните балове във Виена.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР