Балада за Ричард Джуъл - новият филм на режисьора и

...
Балада за Ричард Джуъл - новият филм на режисьора и
Коментари Харесай

Новият филм на Клинт Истууд тръгва по кината през декември

" Балада за Ричард Джуъл " - новият филм на режисьора и притежател на " Оскар " Клинт Истууд, ще излезе на екран на 13 декември, заяви Юнайтед прес интеренешънъл, базирайки се на " Варайъти " и " Дедлайн ".

В основната роля феновете ще видят Пол Уолтър Хаузър ( " Аз, Тоня ", " Черен в клана " ). Хаузър се превъплъщава в облика на полицейския чиновник и охранител Ричард Джуъл, чиято действителна история наблюдава филмът, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Джуъл открива подозрителна раница в Олимпийския парк по време на Летните олимпийски игри в Атланта през 1996 година, изтегля региона и избавя доста хора. Собственият му живот обаче се прекатурва, откакто полицията пуска информация, че той е забъркан в бомбения атентат. От воин Джуъл бързо се трансформира в един от най-мразените хора в Съединени американски щати. Въпреки че е оправдан, медиите го преследват с години. Ричард Джуъл умира през 2007 година на 44-годишна възраст.

Актьорът и притежател на " Оскар " Сам Рокуел ще играе юриста, поел отбраната на Джуъл. Оливия Уайлд ще се превъплъти в облика на журналистката Кати Скръгс, която следи историята в развиване. В ролята на сътрудник на ФБР, проверяващ атентата, феновете ще видят Джон Хам.

Сценарият за " Балада за Ричард Джуъл " е поверен на Били Рей, прочут с работата си над " Капитан Филипс ".

Леонардо ди Каприо и Джона Хил, за които по-рано беше обявено, че ще се снимат във кино лентата, не са част от актьорския състав, само че се изявяват като продуценти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР