Бъдни вечер и Коледа са зад гърба ни, време е

...
Бъдни вечер и Коледа са зад гърба ни, време е
Коментари Харесай

5 вида храни, които е добре да избягвате, ако искате ново начало през 2019-та

Бъдни вечер и Коледа са зад тила ни, време е да се върнем в действителния живот и да помислим за бъдещето. По отношение на здравето, има някои храни, които би трябвало да избягвате, в случай че поставяте ново начало от 1-ви януари. Ето кои храни би трябвало да избягвате преди всичко: 

1. Храни, които не обичате

Сигурен съм, че най-малко един път сте консумирали дадена храна, която ненавиждате, само че някои ви е споделил, че е потребна и ще ви помогне да постигнете задачата, която гоните.

Например, някои хора не обичат риба, други зеле, трети спанак и така нататък, само че ги употребяват на мощ, тъй като имат вяра, че това ще докара до по-бързо или съотвено – качване на мускулна маса.

Но не е належащо да се тормозите. Винаги има разновидности да си набавяте питателните субстанции и от други храни, които в действителност харесвате. За да бъде потребен и ефикасен един, той би трябвало да е освен здравословен, само че и прелестен за съблюдаване. За да не се откажете от него още на първия месец, без никакъв забележителен резултат - може да ви звучи изтъркано, само че е истина!:) Не е концепцията да спазвате единствено 10, 20, 30 или 90 дни, както е, тъй като по този начин няма да изградите верни хранителни привички.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР