Бадминтон клуб „Георги Бенковски“ (Пазарджик) завоюва трето място на Държавното

...
Бадминтон клуб „Георги Бенковски“ (Пазарджик) завоюва трето място на Държавното
Коментари Харесай

Трето място за клуб по бадминтон „Георги Бенковски“ на Държа...

Бадминтон клуб „ Георги Бенковски “ (Пазарджик) завоюва трето място на Държавното отборно състезание под 15 години за юноши и девойки, което се организира във Варна. Клубът взе присъединяване с девойки в следния състав: Елена Адова, Виктория Лукова и възпитанички на Спортно учебно заведение Цветелина Карагьозова и Стоянка Генова. На надпреварата взеха присъединяване седем тима девойки.

Системата на осъществяване бе две групи - едната група с три тима, а другата с четири отбора. Състезателките на „ Георги Бенковски “ (Пазарджик) попаднаха в групата с четири тима, като победиха с 4:1 Димитровград, 3:2 Разград и 0:5 Хасково. Първите два тима от групата продължиха към полуфиналите, където обаче пазарджишкият отбор отстъпи с 0:3 на домакините от Варна и по този начин завоюваха трето място в крайното класиране. Ръководител на групата беше Анелия Димова, която е треньор в клуб “Георги Бенковски”.

“Като ръководител на клуба, благодаря на моята колежка за всеотдайната работа и постигнатия позитивен резултат. Изказвам големи благодарности към Георги Георгиев - шеф на Спортно учебно заведение и Ренета Камберова – началник на спорта в Пазарджик, за обезпечаването на подготвителния развой в новооткритата спортната зала на Спортно училище”, разяснява Димитрийка Димитрова от клуб „ Георги Бенковски “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР