Бъдещият акционер в Манчестър Юнайтед Джим Ратклиф увери, че ще

...
Бъдещият акционер в Манчестър Юнайтед Джим Ратклиф увери, че ще
Коментари Харесай

Джим Ратклиф: Искам трофеи с Юнайтед, а не повече пари

Бъдещият акционер в Манчестър Юнайтед Джим Ратклиф увери, че ще даде приоритет за печеленето на спортни трофей, а не за финансови облаги на клуба, оповестиха във вторник от фондацията на последователите на Юнайтед (MUST).

" Основното му обръщение беше, че Манчестър Юнайтед би трябвало да насочи цялото си внимание към тима, който да печели на терена ", обясниха от фондацията в официално съобщение.

" Беше казано, че той гледа на клуба като " общо богатство " и, че задачата му, поемайки клуба, не е да печели пари ", прибавиха от асоциацията.

71-годишният английски милиардер подписа догововор на Коледа с американските притежатели на клуба за пазаруването на 25% от акциите на клуба и за вдишване на ръководството на делата, свързани с футбола.

Президентът на петрохимическия колос Ineos, който е почитател на " алените дяволи " от детските си години, би трябвало да приключи договорката със семейство Глейзър към средата на месец февруари.

Манчестър Юнайтед, който е един от най-титулуваните тимове в Англия, е на седмо място сега във Висшата лига. Последната купа на отбора е от далечната 2013, а последният трофей от Шампионската лига е от 2008.

Бъдещият акционер на клуба се срещна в понеделник с разнообразни асоциации на последователи и беседва на видеоконференция с почитатели на отбора.

" Всички знаем, че пътят ще е дълъг, само че множеството почитатели са съгласни, че сигналите на Ineos последните седмици са окуражаващи ", написаха още от фондацията.

Джим Ратклиф ще бъде съден " по делата, не по думите ", акцентира президентът на MUST Джей Ди Дайч в обществената мрежа X.
 Бивш рефер с безапелационна позиция: Нямаше дузпи за Манчестър Юнайтед против Тотнъм!
Бивш рефер с безапелационна позиция: Нямаше дузпи за Манчестър Юнайтед против Тотнъм!

Ето мнението му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР