Бъдещите поколения в момента са изправени пред чувството на неудовлетвореност,

...
Бъдещите поколения в момента са изправени пред чувството на неудовлетвореност,
Коментари Харесай

10 длъжности на бъдещето, които ще бъдат реалност до 10 години

Бъдещите генерации сега са изправени пред възприятието на незадоволеност, тъй като им се налга да се приготвят за кариери, които даже не биха могли да съществуват през днешния ден. Изборът на лицей е задоволително сложен, без да имаме поради, че доста от работните места в характерни области скоро ще бъдат отстранени заради технологията. Експертите считат, че 65 % от децата в идващото потомство ще имат работни места, които не са даже още основани, написа Money Inc.

Оператор на дронове

Имайки поради какъв брой известни стават тези летателни машини, в бъдеще те ще бъдат на всички места и ще се употребяват за всичко - от снимане на филми през доставки, та до съдебно-медицински следствия. А когато това стане, ще има и голяма потребност от хора, които да могат да ръководят тези нови цивилен въздухоплавателни апарати.

Съветник по цифрови валути

Независимо дали харесвате биткойн или не, цифровите валути са във напредък, тъй като от ден на ден хора не се доверяват на централните банки. За да има кой да ръководи финансовия ви портфейл след някоя година, наложително ще се нуждаете от експерти, комбиниращи компютърна сигурност и мениджмънт.

Дигитален ключар

Когато цифровите ключалки станат стандарт, ще трябват хора, които да ни оказват помощ, когато умният ни дом или кола се заключат. И защото никоя технология не е съвършена, техните услуги ще са скъпи.

Хранителен инженер

С възхода на триизмерното принтиране се заприказва за 3D принтирана храна, която ще може да се употребява. Диплома по инженерни науки и химия ще бъде потребна тук.

Универсален механик

Концепцията за Интернет на нещата ще трансформира домовете ни в умни мрежи от свързани устройства - от хладилници до отоплителни системи и коли. Затова ще ни трябват и хора, които да имат познанията за надеждното действие на тази плеяда от устройства.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР