Бъдещето на нападателя Гонсало Игуаин остава доста неясно. Футболистът игра

...
Бъдещето на нападателя Гонсало Игуаин остава доста неясно. Футболистът игра
Коментари Харесай

В Ювентус притеснени от липсата на интерес към Игуаин

Бъдещето на нападателя Гонсало Игуаин остава много неразбираемо. Футболистът игра последния полусезон чартърен в Челси, само че в този момент ще се завърне в Ювентус, откакто англичаните избраха да не задействат клаузата му за откупуване. По всичко проличава обаче, че за него няма място и на " Алианц Стейдиъм " и торинци ще му търсят нов покупател.

Очакваше се, че идването на Маурицио Сари отпред на Юве може да даде нов късмет за Игуаин да се потвърди с екипа на " бианконерите ". Изглежда обаче и наставникът е стигнал до решнието, че няма да разчита на аржентинеца. В околните дни спортният шеф на " Старата госпожа " Фабио Паратичи ще има среща с сътрудника и брат на Игуаин, с цел да намерят решение на обстановката.

31-годишният нападател има контракт с Ювентус до 2021 година, като заплатата му е 7,5 милиона евро на сезон.

В Юве обаче са много обезпокоени, че на този стадий няма изключително огромен интерес към Игуаин. Преди време се говореше, че от Рома имат предпочитание да вземат аржентинеца, само че в този момент наподобява, че " Вълците " са се насочили към други цели. Запитвания за нападателя има и от китайски тимове, само че футболистът няма предпочитание да играе там. Така Игуаин може и да остане на " Алианц Стейдиъм " и да се бори за мястото си в състава, само че възможностите му не са огромни, изключително в случай че Юве притегли и Мауро Икарди.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР