Бъбреците са един от най-важните органи в човешкото тяло. Те

...
Бъбреците са един от най-важните органи в човешкото тяло. Те
Коментари Харесай

Почистете бъбреците с помощта на лук! Ето как точно!

Бъбреците са един от най-важните органи в човешкото тяло. Те са виновни за филтрирането на токсините в кръвта и цялостното детоксикиране на тялото. Следователно е доста значимо да ги поддържате в положително положение.

В противоположен случай можем да си представим сериозните последствия, които ще се трансфорат в същински призрачен сън. Тъй като работата на бъбреците е да очистват тялото, би трябвало да се чака, че с течение на времето в тях ще се натрупат отрови.

Искате ли бъбреците ви да бъдат чисти? Ще ви разкрием едно лекарство, което ще ви помогне.

Лук за ликвидиране на бъбреците

Съставки:

Лук – 2 броя

Лимони – 2 броя

Магданоз – 3 връзки

Вода – 2 литра

Метод за подготвяне:

За да започнете, загрейте водата в тенджера, до момента в който заври. След това обелете и нарежете лука на дребни късчета. Добавете нарязания лук във водата. Сега прибавете магданоза и сока от 2 лимона и оставете да престои 2 часа. Прецедете сместа и тя е подготвена за приложимост.

2 литра от този артикул могат да бъдат разграничени на 5 или 6 порции дневно. Тъй като диуретичните му свойства са доста ефикасни, би трябвало да консумирате това лекарство единствено 3 дни в седмицата. Освен това повторете този развой в продължение на 1 или 2 седмици. Всичко зависи от равнището на детоксикация, от която се нуждаете.

По време на това лекуване би трябвало да ограничите приема на натрий и сол. Ако не го извършите, няма да се пречистите изцяло. Също по този начин би трябвало да избягвате наситени мазнини, захари и така нататък Консумирайте доста плодове и зеленчуци. Боб, гъби и риба също са добър вид.

Вижте още: С тази примес почистих кръвоносните си съдове и намалих холестерола

Важно: Това лекарство може да аргументи нежелани реакции при пациенти, страдащи от киселини и раздразнение в стомаха. Също по този начин не се предлага за хора с хипертония.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР