Азис шокира мрежата с откровено признание. В официалната си страница

...
Азис шокира мрежата с откровено признание. В официалната си страница
Коментари Харесай

Азис: Бях първият на Рачков

Азис шокира мрежата с искрено самопризнание. В формалната си страница във "Фейсбук " Кралят на фолка написа "Бях първият на Рачков ". Разбира се, не става дума за полов акт, какъвто първосигнален извод може да си направи човек. Всъщност Азис е бил първият посетител на комика Димитър Рачков в шоуспектакъла "Забраненото шоу на Рачков ".

Самият реализатор признава, че шоуто е велико и не е спрял да се смее. Ето какво написа поп-фолк идола в мрежата. Публикуваме описа му без редакторска интервенция:

Аз му бях първият на Рачков!
Снощи бях първият посетител от шоуспектакъла "Забраненото шоу на Рачков ". Така не се бях смял от години.

Успях да бъда част от това велико шоу, което в никакъв случай няма да не помни. Не мога да ви опиша атмосферата, която цареше зад кулисите. За следващ път се убедих какво значи работата в екип. Поклон за всички работещи към шоуто. Влади Априлов е извънземно надарен сценарист.

С очите си видях по какъв начин трепери за най-малкия подробност по сюжета и го изживява дружно с акторите. Васил Василев-Зуека за кой ли път ме остави със зяпнала уста! Такъв професионализъм, подобен гений! Поклон! А Рачков...

Рачков е една галактика, един вихър, една нестихваща ударна вълна от страст и сила, която те удря в корема и те оставя безжизнен. Запознах се и с продуцента на спектакъла Светлин Стоилов, който ми купи цигари. Обичам ви момчета!Давайте напред и триумф!

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР