Азарей: Новолуние в Овен идва със затъмнение, три зодии са

...
Азарей: Новолуние в Овен идва със затъмнение, три зодии са
Коментари Харесай

Азарей: Новолуние в Овен идва със затъмнение, три зодии са нащрек


Азарей: Новолуние в Овен идва със затъмнение, три зодии са нащрек.

Какво ще ни донесе новолунието?

Възможно е да проявявате променливи настроения и емоцио­нална възбуденост.

Могат да ви занимават фамилни и домашни каузи.

Ще имате късмет да реализирате нови срещи и запознанства.

Направете опит да избегнете разногласия и партньорски неразбирателства.

Ще имате добър вкус и ще желаете да си похапвате.

През идващия месец ще бъдете склонни към прочувствени прояви. Понякога е допустимо да сте чувстви­телни и да реагирате остро на мнението на близките. Има възможност сходни реакции да предизвикат близките. Отразяват се на вашия имидж.

Амбициите ви са ориентирани към проявление и реализация!

Въпросите, които ще си задавате, носят отрезвяващ темперамент.

Новолунието ще бъде удобно за зодиите Овен, Стрелец и Лъв.  То ще докара до напрежение представителите на зодиите Козирог, Рак и Везни. По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите стремежи. Проверете по-късно, кои от тях са се сбъднали? Темите върху, които може да се фокусирате са следните: Личностно развиване Подобряване на здравословното ви положение Промяна на визията ви Нови начинания по отношение на партньорствата

В  11:15 ч Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Телец,  който носи бодрост, уголемение, предпочитание за притежания и напредък. Това е разгарът на пролетния сезон. Той материализира силите в природата. Зеленината става по-плътна. Растителността избуява, подготвена за благодатен напредък. Природата обилно споделя своето обилие в зелени и цветни нюанси. Обещава благосъстояние. Това е времето на меките морави и на тучните ливади. Развитието на растенията става умерено и стабилно.

Пълното слънчево затъмнение ще се следи от нашата територия.  Всяко едно сходно събитие буди интерес у любознателните. Фотографите се надпреварват. Редно е да отбележа, че сходни събития на небето се отразяват и върху нашата душeвност, защото е общовалиден херметичния принцип: „ Каквото горе, това и долу! “

Следователно щом Слънцето, което е проекция на съзнанието и характера ни е затъмнено, то е желателно  да се смирим и да се оттеглим в своята „ загадка стаичка “ за молитва,  съзерцание и разсъждение. По този метод ще забележим вътрешната си светлина и ще използваме затъмнението благотворно.

Затъмненията са били изучавани от антични времена като фактор, който въздейства върху международните процеси. Доказателство за този факт намираме върху античните вавилонски глинени плочки, където се виждат изчисленията на тогавашните астролози. Те са предупреждавали царя за идна заплаха и му предложили защитни ограничения.

Не е редно да бъдат представяни и през днешния ден като опасност. Тъй като актуалното цялостно слънчево затъмнение ще се състои в зодиакалния знак Овен, то неговото въздействие ще бъде малко и бързо. Ще окаже влияние върху банковия бранш, както и върху еврофондовете. Възможни са митинги, които ще са свързани с образованието. То ще предизвика угнетеност и незаинтересованост.

Една известна дама ще слезе от публичната сцена .

Желателно е да се вземат ограничения за запазване на здравето на едрия рогат добитък. Пазарът на недвижими парцели не ще бъде в силата си. Тъй като под знака Овен попадат Англия и Германия, то може да чакаме неодобрение и разцепление измежду народите им.

За по-лекото прекосяване на процесите, които ще отключи затъмнението може да се помолите или да извършите обред за намаляване на въздействието.

Утре очаквайте да се позабавляваме с ретроградния Меркурий, който на 21-ви април ще направи своя обичаен пирует и ще направя някоя и друга крачка обратно!

 

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР