Азар: Ще бъда щастлив, ако завърша кариерата си в ЧелсиПолузащитникът

...
Азар: Ще бъда щастлив, ако завърша кариерата си в ЧелсиПолузащитникът
Коментари Харесай

Азар: Ще бъда щастлив, ако завърша кариерата си в Челси

Азар: Ще бъда благополучен, в случай че завърша кариерата си в Челси
Полузащитникът на Челси Еден Азар съобщи, че ще се радва да приключи кариерата си в Челси, в случай че възможен трансфер в Реал Мадрид пропадне. Белгийският национал е в основата на мощния старт на лондончани във Висшата лига, отбелязвайки осем гола във всички шампионати. Въпреки това актуалният договор на Азар със,,сините “ изтича през 2020 година и той нееднократно е споделял, че би желал един ден да облече екипа на сегашния европейски клубен първенец Реал Мадрид.

,,Когато бях в Лил, фантазията ми бе един ден да играя в Англия, тъй като Висшата лига е сложна и изискваща, а когато тази фантазия се реализира, бих желал да мина в Испания “, показа Азар за Sky Sports преди утрешния конфликт с Манчестър Юнайтед.,,Сега съм съвсем на 28 и съм от седем години в клуба, спечелихме съвсем всичко. Затова мога да завърша кариерата си в Челси. В това няма никакъв проблем. Щастлив съм в клуба, с моите съотборници, фамилията ми е щастливо. Ако не мина в Испания, това не е проблем. Обичам почитателите на Челси и мисля, че и те изпитват същото към мен “, приключи белгиецът.

Реал Мадрид усеща неналичието на Кристиано Роналдо в тима си и за първи път в своята история не съумя да се разпише в четири поредни мача от 1985 година насам. Азар изрично отхвърли опцията да отиде в Мадрид по образеца на Тибо Куртоа, който настоя да бъде трансфериран в отбора на,,белите “. Белгийският пазач имаше още година до приключване на контракта си с лондончани, което щеше да понижи неговата трансферна цена, когато не се завърна за предсезонната подготовка на,,сините “, с цел да подпише с,,белия балет “ през август. Челси семейства на,,Стамфорд Бридж “ в събота от 14:30 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР