Аз вярвам, че няма невъзможни неща, защото малките хора могат

...
Аз вярвам, че няма невъзможни неща, защото малките хора могат
Коментари Харесай

Светослав Чернев: Най-големият проблем на малките хора е не достъпността на средата, а моралната достъпност

Аз имам вяра, че няма невъзможни неща, тъй като дребните хора могат да вършат всичко – да карат кола, да работят, да се развиват. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ ръководителят на Националната организация на дребните български хора Светослав Чернев.

Той уточни, че средата у нас става все по-адаптирана за хората с невисок растеж и в случай че преди е било мъчно даже това да изтеглят пари от банкомат, то към този момент има банки, които са сътрудници на организацията и даже се допитват за рекомендации и отзиви.

По думите на Чернев към този момент най-големият проблем е не толкоз достъпността на средата, а моралната досегаемост.

 
Каквато и досегаемост да създадем в архитектурата, превоза, в случай че нямаме морал и полезности, нищо няма да се случи. Тук имам предвид човешкото отношение на българина, тъй като за жалост съгласно мен нещата вървят обратно, а не напред.
Според Светослав Чернев у нас живеят към 400 души с невисок растеж. Той изясни, че организацията на дребните български хора е изготвила план за по-лесната акомодация на деца и учебна и предучилищна възраст, която включва диалози с преподавателите и родителите на възпитаници в учебните заведения.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР