Аз споразумение с този човек по никакъв начин няма да

...
Аз споразумение с този човек по никакъв начин няма да
Коментари Харесай

Диана Димитрова за Вергов: С този човек няма да сключа споразумение по никакъв начин

Аз съглашение с този човек по никакъв метод няма да сключа. Мисля че тематиката е прекомерно мъчителна за стадия, в който нашата страна се намира и това е моето изрично решение, делото се отсрочва. Това сподели актрисата Диана Димитрова след предлагането на Софийски областен съд за подписване на съглашение, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Делото бе планувано за 22 февруари 2024 година от 14:30 часа.

Припомняме, че артистът Юлиан Вергов заведе дело за засегнатост против актрисата, само че през днешния ден в правосъдната зала Вергов не присъстваше. Вместо това артистът бе представляван от адв. Лелчева.

Самата Димитрова съобщи, че наличието й през днешния ден е знак на съпричастност към всички дами в сходни обстановки в България: " Явих се през днешния ден, тъй като не се явявам единствено от свое име. Днес съм представител и на всички дами България, които са позволили моята неточност - да мълчат. За тези, които не са говорили, когато е трябвало. "

" Държа да отбележа, че може би за огромна част от хората не е ясно, само че това дело не е обвързвано с практикуване на принуждение върху мен, а е обвързвано с Фейсбук статус, който аз написах персонално в профила си, откакто прочетох изказването на Юлиан Вергов. Частта с издевателството над щерка му беше моментът, в който моето здравословно положение се утежни и се наложи да потърся здравна помощ ", показа актрисата.

На въпрос за какво актрисата не е подхванала правосъдни деяние против Вергов, Димитрова отговори следното: " Аз желая да го предизвикам, в случай че се усеща почтен да заведе дело за набеждаване в закононарушение, а не дело за засегнатост поради Фейсбук статус. Аз се отхвърлих. Търся правата си, тъй като на 28-и март осем сътрудници от сериала " Откраднат живот " събраха невероятна храброст и приказваха. За мен борбата тогава беше извоювана, тъй като стана ясно на цяла България, че се пробват да прикрият закононарушението и насилието, което беше упражнено върху мен. Реших, че няма смисъл повече да смущавам майка си и поради това не започнах дейности. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР