Аз съм реалният опонент на Румен Радев, който се представя

...
Аз съм реалният опонент на Румен Радев, който се представя
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Аз съм реалният опонент на Румен Радев, каня го на диспут

" Аз съм действителният конкурент на Румен Радев , който се показва за уравновесеният човек, а в действителност е проводник на една антибългарска, проамериканска политика ". Това съобщи пред БНР лидерът на " Атака " Волен Сидеров, претендент за президент, който за трети път се включва в конкуренцията за " Дондуков " 2, а през 2006 година стигна до балотаж на изборите за държавен глава. 

Той съобщи изрично, че влиза в конкуренцията за " Дондуков " 2, като главен конкурент на Радев и  предложения сегашния президент на дебат.

В предаването " 12+3 " водачът на " Атака " съобщи, че  в страни като България за президенти се поставят послушни хора :

" Които са приключили школата " Максуел " в Съединени американски щати, под шапката на Централно разузнавателно управление на САЩ - приказвам за Румен Радев, на който след това му поставят едно изкуствено етикетче, че бил ляв, проруски. Той е приключен проводник на Централно разузнавателно управление на САЩ и американската политика. Радев беше конфигуриран в България за президент през 2016 година благодарение на Бойко Борисов и ГЕРБ, които тогава му подариха този пост. Сега ще му го подарят отново, изваждайки една фигура против него, която няма да му бъде конкурент ".

Волен Сидеров разгласи, че излиза в опозиция против това, което се ползва във връзка с пандемията от Covid-19:

" В България се ползва здравен фашизъм . Свободата е преди всичко. Превръщат ни в хора от концлагер. Къде отиде свободата на напредване?... Аз направих тъжба в Административния съд против ограниченията на Министерството на здравеопазването, които ви карат да ходите с един парцал на устата и считат, че това нещо ви защищава ", съобщи Сидеров.

По думите му Covid-19 е международна интрига и " безспорна небивалица " , а здравните министри - и актуалният Стойчо Кацаров, и предходният - лъжат:

" Здравният министър е комплициран там, с цел да лъже. Те получават една инструкция. Има една международна върхушка, която си прави сега опит с човечеството - желаят да видят до каква степен хората могат да се трансфорат в зомбита.  Целта на тази международна върхушка е да се редуцира човечеството ".

Интервюто на Даниела Големинова с Волен Сидеров в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР