Аз познавах Петър Христов, когато беше създал своята охранителна фирма.

...
Аз познавах Петър Христов, когато беше създал своята охранителна фирма.
Коментари Харесай

Ген. Кирчо Киров обяви своя версия за разстрела на Петър Христов и разкри, че не е виждал и долар от парите, за които го осъдиха

Аз познавах Петър Христов, когато беше основал своята охранителна компания. Съмнявам се в истинноста на информацията, че е бил в съветския спецназ. Това съобщи в ефира на bTV някогашният шеф на Националната разследваща работа ген. Кирчо Киров.

" В най-голяма степен аргументите би трябвало да се търсят в неговия бизнес и до какъв брой е обвързван със сенчести кръгове " съобщи някогашният шеф на разузнаването във връзка думите на откривателя на МОСАД проф. Михаел Бар Зохар, който съобщи, че Петър Христов е бил част от съветския спецназ, написа Блиц.

Не сме били близки, само че аз съм се виждал с него. Предполагам, че е премахване на съперник от територии, които съставляват интерес за други ", добави още той.

" Дискомфортно се усеща човек в такава обстановка и не е доста комфортно да разяснява такива неща. Аз бях наказан в едно поръчково и политическо дело ".

Бях наказан само и единствено върху показанията на един единствен човек. Ще пристигна времето, когато ще назова точните поръчители, аз съм осведомен човек ", продължи Киров.

" По делото ми имаше изумителен синхрон сред прокуратурата и съда. Не съм усвоил тези пари, не съм ги виждал - нито $, нито цент, аз не преставам да пребивавам с мисълта, че са отишли по своето целево основание. 

Нормалното деяние е да се апелира тази присъда ", безапелационен бе ген. Кирчо Киров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР