Аз не забивам нож в гърба, но когато научавам важни

...
Аз не забивам нож в гърба, но когато научавам важни
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Аз не забивам нож в гърба, но в енергийния сектор Патриотите кадри нямат, а сме коалиция

Аз не забивам нож в гърба, само че когато узнавам значими вести от медиите, свързани със браншове, в които има доста пари, не мога да остана безразличен, съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила по отношение на готвените промени в ръководството на Енергийния систематичен оператори.

„ Трябваше да има пропоционално присъединяване на фрагменти, тъй като сме коалиция, само че присъединяване на Обединените патриоти завършва до присъединяване на зам.-министър, като в енергетиката не участваме, а отговорността е обща “, изясни той.
Според Симеонов ръководството се трансформира без съвещания с Патриотите, а това дружество генерира годишни облаги от половин милиард.
Вицепремиерът напомни и казусът с Топлоелектрическа централа Марица Изток 2 за закупуването на варовик, за което подаде и сигнал в прокуратурата. Припомняме еи, че преди няколко месеца Симеонов сигнализира, че централата съзнателно е купила на по-висока цена варовик за сероочистващите си съоръжения, с цел да облагодетелства две компании.

Валери Симеонов разяснява и разрешението за градеж на втори въжен превоз в естествен парк „ Пирин “. „ Нека всички да знаят, че единствено върху 2% от Пирин ще се позволи построяването на един въжен превоз ", сподели още веднъж той.

Вицепремиерът не пропусна да разяснява и Истанбулската спогодба. Според него проблемите са, че тя не може да се трансформира, а държавното управление или я приема по този начин, както е написана, или не я приема.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР