Аз мисля, че матурите ще издържат стрес теста като такива

...
Аз мисля, че матурите ще издържат стрес теста като такива
Коментари Харесай

Илко Йорданов: Призивите и подписките срещу НВО са щраусов комплекс

„ Аз мисля, че матурите ще устоят стрес теста като такива извършени след дългото отдалечено образование, още повече твърдата позиция на двамата министри на образованието Николай Денков и Красимир Вълчев, които застанаха изрично зад нуждата да се организира “, уточни в „ Хоризонт до обед “ Илко Йорданов от дирекция " Образование " в Отворено общество.

Днес 50 хиляди зрелостници се явяват на и литература.

„ Това е прекрасен знак за последователност – да не се анулират външните оценения и да не се редуцира материала , това е извънредно показателно за консенсуса по главните въпроси в образованието. Призивите и подписките против НВО намирам за щраусов комплекс, би трябвало да забележим посредством тези оценяванията по какъв начин пандемичната конюнктура и отдалеченото образование се е отразило на обучителния развой и резултатите. А след разбора им, да се набележат ограничения за по-добро ръководство на онлайн образованието “, счита още Йорданов.

Според него недоволството от страна на някои зрелостници , техните родители за провеждането на матурите при отдалечено образование, нямат учредения, нито пък има някаква дискриминация.

„ Има огромна група младежи, които въобще не доближиха до матурите – това е дискриминирането , това са децата, отпаднали от просветителната система по разнообразни тежки обществени аргументи. Това са може би една четвърт от младежите в уязвимо състояние – това е дискриминирането “, сподели още Йорданов.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР