Аз честно казано, не знам как да реагирам, но новината

...
Аз честно казано, не знам как да реагирам, но новината
Коментари Харесай

Разбира се! Драмата с децата в Тайланд ще стане филм!

Аз почтено казано, не знам по какъв начин да отвръщам, само че новината пристигна безусловно на идващия ден! Историята на драмата на футболния тим " Дивите свине " ще бъде разказана от Pure Flix Entertainment, продуцентска компания, която стои зад франчайза " Бог не е мъртъв ". Майкъл Скот, изпълнителният шеф на Pure Flix, е от няколко дни на място. Предимството му в тази ситуация е, че той живее в Тайланд в избрана част от годината и от сектора е бил първи там.

" Смелостта и героизмът, на които бях очевидец, са извънредно вдъхновяващи и да, това ще бъде филм за нас ", сподели Скот пред The Hollywood Reporter. Много е евентуално компанията да пусне кино лентата под по-известния банер Pinnacle Peak, под който ще излезе и на Грета Гъруиг. Скот е приказвал с някои от 90-те водолази, взели присъединяване в избавителната задача, както и с някои от членовете на фамилиите на децата. 

Спасяването на децата стартира преди две седмици, след като те бяха открити от английски водолази блокирани в пещерна камера на десетия ден от изгубването си. За кино лентата в идващите дни ще бъдат определени сценаристи, а копродуцент към този момент има в лицето на Адам Смит от Kaos Entertainment. Бюджетът ще е сред 30 и 60 милиона $.

" Това няма да е просто филм. Това ще е метод да почетем всички забъркани, в това число боеца, който почина. "

Скот твърди, че водолазите от Тайланд, Англия, Съединени американски щати и Австралия са разказали към този момент невероятни истории, които сигурно ще намерят място във кино лентата.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР