Айлин Бобева, която събра очите на зрителите с участието си

...
Айлин Бобева, която събра очите на зрителите с участието си
Коментари Харесай

Ето на кого е била гадже Айлин от Ергенът

Айлин Бобева, която събра очите на феновете с присъединяване си във втория сезон на „ Ергенът ”, е била гадже на Меди, шушука се във фолк средите. Синеоката брюнетка от Пирдоп даже е основно настоящо лице във видеоклипа към песента му „ Мария ”.

В „ Ергенът ” Айлин се показва като европейска шампионка по карате. Тя от дребна е отдадена на бойния спорт. Брат й Реми също е печелил доста надпревари и медaли.
 
                           

Засега хубавицата е измежду най-запомнящите се участнички в „ Ергенът ”. Освен като каратистка, тя се показва в обществената мрежа и като професионална гримьорка. Преди известно време Айлин изкарала курс за макиаж и в този момент се хвали, че боравенето с четките доста й се отдава. Тя се изявява още и като модел – снимала се е в доста фотосесии и рекламни клипове.
 
                             

Макар че няма силикон в бюста, 23-годишната млада дама има други корекции във визията си. Тя си е увеличавала устните с хиалуронова киселина. От по-старите й фотоси се вижда, че е носила брекети, с цел да поправя захапката и подредбата на зъбите си.

Близки на Айлин настояват, че тя не се записала в „ Ергенът ”, с цел да търси любовта, а да се снабди с повече известност. Пианистът Евгени Генчев дори не бил неин вид, само че се налагало да флиртува с него, с цел да съблюдава изискванията на шоуто. Говори се, че Бобева не е измежду финалистките, само че е стигнала много напред в надпереварата.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР