Айк Мнацаканян бе елиминиран в категория до 77 кг класически

...
Айк Мнацаканян бе елиминиран в категория до 77 кг класически
Коментари Харесай

Айк Мнацаканян със загуба на осминафиналите на световното първенство по борба в класическия стил

Айк Мнацаканян бе отстранен в категория до 77 кг типичен жанр на международното състезание по битка в Белград, откакто отстъпи на осминафиналите.

Мнацаканян стартира шампионата против Кастро Бенитес от Мексико. Двукратният бронзов медалист от международни шампионати придвижи един път противника си от сутерен в първата част на битката и получи преднина от три точки. След почивката и българският национал бе подложен в сутерен, само че се отбрани сполучливо и отстрани мексиканеца с 3:1.

На осминафиналите Мнацаканян се изправи против международния вицешампион от 2019 Арам Варданян от Узбекистан. Българският национал завоюва първите две точки след два партера против настроения отбранително Варданян, който обаче получи опция да нападна към минута преди края на битката. Мнацаканян се отбрани, само че съдиите решиха, че е направил непозволено придвижване и по този начин борецът от Узбекистан изравни.

Варданян задържа равенството 2:2 в последните секунди, което му донесе победа по аршин. На четвъртфиналите обаче той се изправи против международния отличник и олимпийски вицешампион Акжол Махмудов. Борецът от Киргизстан завоюва шест точки през първата част и задържа преднината си във втората за чиста победа.

Утре започват Стоян Кубатов (72 кг) и Едмонд Назарян (60 кг).







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР