Авторката на бестселъра „Парижкият апартамент“ - Мишел Гейбъл, създава незабравим

...
Авторката на бестселъра „Парижкият апартамент“ - Мишел Гейбъл, създава незабравим
Коментари Харесай

„Лятото, в което срещнах Джак“ - красива фантазия за забранената любов на Джон Кенеди

Авторката на бестселъра „ Парижкият апартамент “ - Мишел Гейбъл , основава паметен разказ, въодушевен от любовната история сред 35-ия президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди и полската имигрантка Алисия Дар. „ Лятото, в което срещнах Джак “ към този момент е на пазара у нас от издателство Софт Прес.

За света той е Джон Фицджералд Кенеди - харизматичен политик, останал в историята като един от най-знаменитите президенти на Съединени американски щати. За околните си е просто Джак. Джак Кенеди - по този начин се показва пред русата чародейка в една късна лятна вечер на полуостров Кейп Код. И от този момент нататък нейният живот към този момент не е същият.

През 1950 година Алисия идва в Хаянис, с цел да преследва своята американска фантазия. Тя се нуждае освен от пари. Нужни са ѝ нови мемоари, с цел да размени тези от войната в Полша, от годините, прекарани в укритието на манастира, от последните месеци в лагера, от тайните, които е по-добре да не споделя с никого.

Връзката на Алисия и Джак наподобява като летен флирт, само че скоро двамата към този момент са сгодени. Уви, сватбата е осуетена от бащата на Джак, който има напълно ясна визия за бъдещето на сина си. Младият Кенеди би трябвало да стане президент на Съединени американски щати.

Алисия няма различен избор, с изключение на да не помни лятото, в което среща Джак. Красавицата отпътува за Холивуд, където се сприятелява със звезди като Катрин Хепбърн и Мерилин Монро и излиза с митове като Гари Купър. Но Джак продължава да е част от нейния живот. Десет години след първата им среща, в навечерието на встъпването му в служба като президент, двамата би трябвало да си изяснят какво значат един за различен в този момент и вечно.

„ Лятото, когато срещнах Джак “ ловко преплита разказваческия гений на Мишел Гейбъл с изумителния живот на Алисия Корнинг Кларг - дамата, която съгласно шефа на ФБР е получила голяма сума от клана Кенеди, с цел да мълчи. Не единствено за връзката си с Джак, а и за една надалеч по-голяма загадка - общото им дете.

 книга Софт Прес
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР