Авторитетното португалско издание A Bola обръща специално внимание на бившия

...
Авторитетното португалско издание A Bola обръща специално внимание на бившия
Коментари Харесай

Авторитетното португалско издание обърна специално внимание на Илиан Илиев

Авторитетното португалско издание " A Bola " обръща особено внимание на някогашния футболист на Бенфика Илиан Илиев и неговата отлична работа на треньорския пост в Черно море.

" Бившият полузащитник на Бенфика кара седми сезон отпред на варненския клуб. С шест победи и две равенства в осем кръга Черно море е сензацията на шампионата ", написа " A Bola ".Португалското издание отбелязва и мощния старт на сезона за Матеус Машадо, който в последна сметка бе трансфериран в Белгия в последните дни от летния трансферен прозорец.
 Черно море в супер серия против Берое
Черно море в супер серия против Берое

Искат да я продължат

" Така за втори следващ сезон Черно море остава без голмайстора си в шампионата. Преди година, също през летния трансферен прозорец, Илиан Илиев загуби 25-годишния украински нападател Жека, който мина в ФК ЦСКА 1948 ", написа португалското издание.

" Илиан Илиев търси нови решения за своя тим. Той се възползва от паузата в шампионата, наложена от датите на ФИФА, с цел да притегли младия бразилски нападател Брено Тейшейра, на 21 години, който идва от Крузейро. Той ще би трябвало да компенсира напускането на Матеус Машадо ", добавя " A Bola ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР