Автор ФлагманПартийната телевизия на БСП БСТВ стартира днес своето излъчване

...
Автор ФлагманПартийната телевизия на БСП БСТВ стартира днес своето излъчване
Коментари Харесай

Флагман: Телевизията на БСП стартира с куп гафове

Автор " Флагман "

Партийната телевизия на Българска социалистическа партия БСТВ започва през днешния ден своето лъчение със утринния си блок " България се разсънва " с водещ Стоил Рошкев, който беше кореспондент в Българска национална телевизия. Стартът на медията стартира с куп гафове.

Още първоначално очевидно обезпокоеният Рошкев попита водещия на осведомителната емисия Алекс Донев " какви забавни вести има ". Вместо да каже каква информация са събрали социалистите, още по-обърканият млад публицист отговори единствено с " има ". Емисията стартира с детронацията на Николас Мадуро във Венецуела, след което продължи с митингите в Гърция. Чак по-късно пристигна ред на грипната зараза, която е обхванала България, оповестява Флагман.

В прегледа на печата пък социалистите са показали новаторски метод и първите три вестника, на които се обърна внимание бяха " Сега ", партийният орган " Дума ", както и " Земя " на последния началник на Шесто ръководство на Държавна сигурност Димитър Иванов. Докато четеше печата, Рошкев се изнерви, че от апаратната вместо да приказват на операторите, дават инструкциите към тях в неговата слушалка. Журналистът предизвести сътрудниците си, че не приказват на верния човек.

Водещият се опита да излезе от конфузната обстановка и с усмивка се извини на феновете, че това е първо предаване и екипът занапред ще " намества нещата ". неизвестно за какво, поради телевизионната тресчица или поради гафа със слушалката, Стоил Рошкев за повторно прочете челната вест на " Сега ", че държавното управление е засекретило Агенцията по вписванията.

От малкия екран, като за първи ден, имаха проблеми и със звука. На моменти водещите бяха заглушени като в радиа от времето на " положителния остарял комунизъм ".

Гости на социалистическата телевизия бяха Георги Атанасов, Йордан Бакалов и Драгомир Стойнев. Електоратът и феновете бяха разочаровани, че лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не беше измежду първите събеседници на алената медия. Докато приключваше прегледа на печата си, в който имаше единствено подбрани вести във прослава за новата телевизия, в отбрана на Елена Йончева и какъв брой е неприятно да се живее в България,

Рошкев се изцепи, че медията отразява единствено истината и е безпристрастна, както и гостите му. Сайтът на БСТВ към момента пък стои празен и в него има публикация, че на 24-ти януари малкия екран започва. От Българска социалистическа партия махнаха и лицето на Лили Иванова в началния клип на медията, откакто без да я питат, сложиха фотографията на певицата. Припомняме, че през 90-те години Иванова пееше по митингите на Съюз на демократичните сили и беше срещу алената партия, която я припозна. Столичен вестник обаче написа, че тя ще съди левицата за това, че е употребила фотографията ѝ за рекламата си.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР