Автомобилният производител Lincoln увеличи обхвата си от посланици на марката

...
Автомобилният производител Lincoln увеличи обхвата си от посланици на марката
Коментари Харесай

Серина подкара мощен Lincoln и разказа за първата си кола

Автомобилният производител Lincoln усили обсега си от посланици на марката със звездата на американския тенис Серина Уилямс. Тя не за първи път застава на шофьорското място на Lincoln. Първата кола, която в миналото си купува сама, в действителност е малко по-стар модел на Lincoln Navigator и я кръщава с името " Ginger ". По-малката сестра Уилямс употребява SUV автомобила в продължение на осем години, а по-късно го подарява на своята племенница.
Lincoln Motor adds Serena Williams to their celebrity roster. https://t.co/uvlYp3IHr9 pic.twitter.com/jljX0KNbBB
— Ad Age (@adage) February 16, 2018
" Купуването на първата кола беше голяма крачка за мен. Беше бяла, в действителност първокласна кола, изглеждаше доста добре и аз се усещах сигурна в нея. Откакто започнах работата си с компанията в този момент, доста от спомените с първата ми кола се върнаха ", показа Серина. Тениситката има подписани контракти със спортни компании за милиони, а неотдавна основа и стилната линия Aneres. Освен това Серина оперира и специфичен финансов фонд за образоване и помощ на жертви на домашно принуждение.

Новият Lincoln Navigator направи дебюта си на Автосалона в Детройт предишния месец. Lincoln показаха и специфична реклама в чест на рождения ден на някогашния президент на Съединени американски щати Ейбрахам Линкълн.


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР