Автомобилът от снимката прилича повече на всъдеход на някой супергерой,

...
Автомобилът от снимката прилича повече на всъдеход на някой супергерой,
Коментари Харесай

Най-скъпият всъдеход в света

Автомобилът от фотографията наподобява повече на всъдеход на някой супергерой, само че в действителност е напълно действителен артикул. Той се назовава Karlmann King и незабавно след представянето си се трансформира в най-скъпият всъдеход в света.

Китайското знамение е с базова цена от два милиона щатски $, а най-скъпото осъществяване коства $4 млн. Автомобилът е изработен от допустимо най-качествените материали, като цялата каросерия е направена от въглерод.

Двигателят на Karlmann King е седемлитров, а скоростната кутия е усилена, с цел да устоя големия въртящ миг. Бронираната версия на Karlmann King тежи над шест тона, а самият всъдеход е изработен върху платформата на Ford-550.

Екстрите в салона са безчет, като включват ледник, тв приемник, игрова подпора и даже кафемашина. Максималната скорост на бронираната версия на ултраскъпия всъдеход Karlmann King е лимитирана на 140 км/ч.

От въпросния най-скъп всъдеход в света ще бъдат създадени единствено 12 екземпляра. Всички те ще са с друго съоръжение, което ще се прави по специфична поръчка от клиента. Вижте и първото видео по тематиката.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР