Автомобилът, който виждате на снимките е ЗИЛ-4112Р, разработен от компаниите

...
Автомобилът, който виждате на снимките е ЗИЛ-4112Р, разработен от компаниите
Коментари Харесай

Вози се като Путин! Разбери как

Автомобилът, който виждате на фотосите е ЗИЛ-4112Р, създаден от фирмите АМО ЗИЛ и Депо-ЗИЛ в качеството си на президентска лимузина. В миг тази кола се продава, като за нея се желаят 70 000 000 рубли - сума, равняваща се почти на един милион евро, написа Факти бг.



Проектът за основаването на тази лимузина е наименуван " Монолит ", като през декември 2012-а персонално Путин направи тест на автомобила, само че той несъмнено не му хареса. Иначе лимузината е издигната въз основата на модела 41047, само че от оригинала са непокътнати доста малко елементи.



В обявата за продажба на колата се споделя, че по разкош и лукс съветската лимузина превъзхожда всички известни модели, като Maybach, Rolls-Royce и Cadillac. За задвижването и дава отговор V-образен осемцилиндров мотор с работен размер от 7.7 литра и мощ - 400 конски сили.



Максималният въртящ миг е 610 Нм, като той се предава на колелата през петстепенна автоматизирана скоростна кутия. Авторът на обявата споделя, че автомобилът не е брониран, само че е планувано монтирането на специфична бронирана капсула. Обявата е оповестена на ресурса auto.ru .

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР