Автокрадци от бандата на крими рецидивиста Красимир Пешев – Мраморския

...
Автокрадци от бандата на крими рецидивиста Красимир Пешев – Мраморския
Коментари Харесай

Бивш любовник-бандит поръчал наглата кражба на колата на Юнона

Автокрадци от бандата на крими рецидивиста Красимир Пешев – Мраморския са разследвани от Министерство на вътрешните работи като причинители на дръзката кражба на електрическия автомобил на фолкпевицата Юнона.

На 25 ноември вечерта возилото на изпълнителката беше отмъкнато под терасата на дома й в София единствено денонощие откакто Юнона се завърна от Австралия, откъдето пък разгласи, че е получила предложение за брак от приятелят си – загадъчен предприемач.

Според описа на Юнона, камерата за видеонаблюдение, инсталирана на видно място под терасата й, не стреснала дръзкия крадец, който маскиран с шапка и с качулка на главата отключил нейния " Хюндай "  и си тръгнал с автомобила, написа " Уикенд ".

" След завръщането ми от най-красивата страна Автралия в нашата мащеха България, поканих своето семейство да ми гостува и те пристигнаха от Стара Загора. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването...

Колата беше спряна тъкмо под терасата ми и гледана от видеонаблюдение. Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса и ме попитаха по кое време съумях да я преместя в гаража. Изтръпнах! И дори си помислих, че се майтапят. Излязох и колата я нямаше. Видях по какъв начин единствено 2 минути по- рано мъж с шапка и качулка необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля... ", ожали се Юнона. Въпреки че незабавно е алармирала на тел. 112 за кражбата, автомобилът на чалгаджийката до този миг не е открит.

Столичните криминалисти проверяват група автоджамбази, ръководени от Краси Мраморския, за откраднатия електромобил на Юнона. Твърди се, че точно бандата на Мраморския е профилирана в задигането на електрически модели коли, защото разполага със скъпоструваща техника за отключването и запалването им, написа още изданието.

Според една от версиите, които се прокрадват в ъндърграунда, похитената кола може и да не е само с претекст бърза облага за апашите, а да е ориентирана като самобитно възмездие към Юнона.

" Върви слух, че певицата е вбесила бивше свое гадже – крими престъпник, гравитиращ към Краси Мраморския, който поръчал да откраднат колата й за възмездие. Онзи прочел в интернет, че Юнона ще се дами, откакто получила предложение за брак от милионер на яхта в Сидни и решил да я накаже, като й открадне автомобила ", дава публичност на мълвата за същинската причина за отмъкнатото возило на неуморната труженичка на микрофона, се споделя още в изданието.

Слухът гласи, че допреди към година певицата е поддържала бурна интимна връзка с радомирския престъпник Гената Жабето, апетитен като дясна ръка на Краси Мрамоския.

Гената Жабето от години се е утвърдил в подземния свят като търговец № 1 на крадени авточасти. В случаите, в които бандата на Краси Мраморския е получила поръчка от чужбина за съответен модел безценен автомобил, който успее да задигне, рамата и шасито на возилото се пренабиват в автоморгата на Жабето, който даже пребоядисва откраднатия модел и го трансформира в съвсем неразпознаваем нов експонат.

Впоследствие колата се кара към Варна и се дава на известния крадец Пламен Косара, който я пласира към Русия като кола-двойник. Мраморския работи и с различен занаятчия на коли-двойници – Бойса от Свиленград, който пласира част от откраднатите возила към Турция и арабския свят.

Според изданието, Юнона е икономисала в показанията си пред криминалистите за отминалата любовна връзка с Гената Жабето, която, разправят, завършила злополучно. Из Радомир се шушука, че любовната спекулация сред фолкпевицата и търговец № 1 на крадени авточасти била разтурена след колосален скандал и даже физическо нахлуване над Юнона от брачната половинка на бандита.

Припомняме, че фолкпевицата Юнона, която сама се дефинира като " притежателката на една от най-големите силиконови гръдни обиколки в попфолк сектора ", нашумя преди 15 години като интимна половинка на каскадьора и кмет на Раднево Нончо Воденичаров. Любовната им връзка завърши злополучно – Воденичаров почина по време на присъединяване си в приключенското риалити шоу " Сървайвър ", а като причина за гибелта му тогава беше посочен солиден инфаркт, въпреки да се тиражираха и други версии.

През последните няколко години Юнона крие грижливо детайлности за интимния си живот, само че неотдавна сама се похвали, че е получила предложение за брак от дългогодишния си другар. Милионерът, който имал стабилен бизнес и непрекъснато глезел обичаната си, паднал на коляно пред чалгаджийката на яхта посред океана и тъкмо пред операта в Сидни й отправил заветното предложение след 6-годишна тяхна връзка.

" В нашите среди се приказва, че колата на Юнона е открадната за възмездие от хората на Краси Мраморския и Гената Жабето. Факт е, че тяхната организация разполага с техника, която може да отключва и възпламенява електрически коли от всички модели ", признава още пред " Уикенд "  столичен автоапаш.

Красимир Пешев – Мраморския дълги години беше част от структурата на починалия престъпник Антон Петров – Хамстера. Мраморския беше разследван като част от бандата за отвличания на богаташи „ Наглите “ поради подозрения, че е осигурявал коли, които са били употребявани от Прокопи Културиста и хората му за отвличания на богаташи. Красимир Пешев обаче по този начин и не беше измежду обвинените по делото " Наглите ".

Той нашумя в края на 2017 година, когато беше разгласен за търсене поради серия от обири взаимно с люлинските обирджии Стоян Янакиев – Дългия и Николай Илиев – Понти. Тогава триото беше хванато надали не на шаблон - в миг на въоръжен грабеж на железна каса от офис в ж.к. " Люлин ".

Дългия и Понти бяха задържани, само че Красимир Мраморския съумя да се измъкне от полицейската клопка, помитайки един от служителите на реда с крадено БМВ, употребявано за въоръжения обир над офис помещение в " Люлин ". Пешев беше разгласен за общонационално търсене, преди да се съобщи самичък в полицията няколко седмици след несполучливия грабеж. Делото срешу Мраморския, Стоян Дългия и Ники Понти към момента не е завършило даже на първа инстанция в съда.

Мраморския е подозиран и за някои от най-дръзките въоръжени кражби в България, случили се през последните години. Съществуват подозрения, че той е уредник на обира за 5 милиона лв. над инкасо автомобил в комерсиалния център " Ринг мол "  в края на ноември 2022 година

Краси Мраморския от години поддържа близко другарство с човек от гръцкия мениджърския екип на " Ринг мол "  и получава от него информация, нужна му за крупни кражби и за обири на коли. В подземния паркинг на мола буквално всяка седмица се краде най-малко по една лимузина, твърди още изданието.
Твърди се, че една от аргументите Красимир Пешев – Маморския да не бъде притесняван от органите на реда през последните години е обстоятелството, че той работи с българските застрахователни компании – търси откраднати возила, застраховани при родни застрахователи и протяга ръка единствено на лимузини, които са застраховани в интернационалните компании, настоящи у нас.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР