Автобус, превозващ украинци към комплекса Камчия, се запали на магистрала

...
Автобус, превозващ украинци към комплекса Камчия, се запали на магистрала
Коментари Харесай

Автобус, превозващ украинци, се запали на магистрала "Черно море"

Автобус, пренасящ украинци към комплекса " Камчия ", се възпламени на автомагистрала " Черно море " край Варна, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град.

Сигналът за случая, който е станал в края на автомагистралата в посока Бургас, е подаден към 10 часа.

В рейса са пътували 44 украински жители. Когато пламъците избухнали, водачът незабавно е отбил транспортното средство и пасажерите са съумели да слязат. Няма потърпевши. Водачът е опитал самичък да потуши огъня, само че несполучливо. Возилото е изгоряло изцяло за към 10 минути, макар че на място са били изпратени три екипа на противопожарните служби.

Най-вероятната причина за случая е запалена турбина на мотора, допълниха от пресцентъра на полицията.

Пред Българска национална телевизия водачът на рейса съобщи, че транспортното средство е минало сполучливо през постоянен механически обзор.

Заради случая придвижването по Автомагистрала " Черно море " беше краткотрайно спряно, като трафикът се отбиваше още от Аспаруховия мост във Варна и се образуваха тапи. Движението на коли към този момент е възобновено като трафикът се реализира в двете посоки в плантото на Автомагистрала " Черно море " в посока Бургас.

Украинските жители бяха прекачени на различен рейс към Камчия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР