Автобус на градския транспорт в София се вряза в мантинелата

...
Автобус на градския транспорт в София се вряза в мантинелата
Коментари Харесай

Автобус на градския транспорт катастрофира в София, няма пострадали

Автобус на градския превоз в София се вряза в мантинелата и затвори част от " Цариградско шосе " в региона на 4-и километър. Няма жертви и потърпевши.



Булевардът е блокиран в посока центъра на столицата, а придвижването към ж.к. " Младост " се реализира в бус лентата.

Свидетел на злополуката, който е пътувал в различен рейс описа в " Денят стартира ", че при изпреварване единият водач е изгубил ръководство, рейсът се е завъртял и е застанал косо на бул. " Цариградско шосе ".



" Движението ще бъде възобновено по-късно. В момента платното за придвижване се почиства от разлято масло, антифриз, нафта ", съобщи Красимир Димитров - шеф на Дирекция " Аварийна помощ и первенция " към Столична община.

" Автобусът се е движил по линия 304 от " Дружба " в посока Орлов мост. Тръгва от спирката на болница " Света Анна ", пред него е имало различен рейс на градския превоз по линия 404 и лидерът е изпреварил рейса. При изпреварването пасажерите са му споделили, че съчленението му се е раздрусало и е натиснал спирачки. Не е съумял да овладее транспортното средство. Според него, настилката е била и хлъзгава и се е озовал в мантинелата ", изясни Кирил Георгиев - шеф на гараж " Малашевци ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР